Pakistan'dan THY'ye ödül

Pakistan'dan THY'ye ödül

Merkezi Karaçi'de bulunan Hamdard Üniversitesi'nin "özel kültür ve eğitim" ödülü, üniversitenin rektör yardımcısı Prof. Dr. Nesim Han tarafından THY...

Merkezi Karaçi'de bulunan Hamdard Üniversitesi'nin "özel kültür ve eğitim" ödülü, üniversitenin rektör yardımcısı Prof. Dr. Nesim Han tarafından THY Pakistan Müdürü Utku Yazan'a verildi.

Prof. Han, THY'nin Pakistan'da kültür ve eğitim konusunda son iki yılda gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle bu ödüle layık görüldüğünü söyledi.

THY Pakistan Müdürü Yazan da THY'nin böyle bir ödüle layık görülmesinin sevincini yaşadığını belirterek, "Pakistan'da köklü bir geçmişi olan THY'nin aldığı bu ödülü Pakistanlı yolcularımıza armağan ediyoruz" diye konuştu.

THY'nin en önemli misyonunun, Türkiye'yi dünyaya, dünyayı Türkiye'ye bağlayan köprü olduğunu ifade eden Yazan, 2010 yılında hayata geçirmeyi planladıkları yeni projeler ve şubelerle yolcu sayısının daha da artacağını kaydetti.

30 yıldır Pakistan'da bürosu bulunan THY, daha önce de Pakistan'da Milli Kültür ve Sanat Konseyi tarafından "kültür ödülüne" ve The Financial Daily gazetesi tarafından "en iyi hizmet" ödülüne layık görülmüştü.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.