SunExpress, filosunu 21'e çıkardı

SunExpress, filosunu 21'e çıkardı

Konuyla ilgili bir açıklama yapan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, "20 uçağa ulaşan filomuzla 5,6 milyon yolcu taşıyarak, bir önceki yılın doluluk...

Konuyla ilgili bir açıklama yapan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, "20 uçağa ulaşan filomuzla 5,6 milyon yolcu taşıyarak, bir önceki yılın doluluk oranlarını yakalamayı başardık. 2010 yılına Türk turizmi ve SunExpress açısından oldukça olumlu bakıyoruz. Amacımız, genişleyen filomuzla, artan talebe en iyi şekilde cevap verebilmek." dedi. Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise, "Filomuza 21. uçağı eklediğimiz için mutluyuz. Yeni uçağımızı, yüksek sezonda haftada 106 iç hat, 118 dış hat ve 108 charter uçuşu yaptığımız Antalya'da kullanacağız." şeklinde konuştu.

Yeni teslim alınan uçakla beraber SunExpress'in filosunda, tamamı kıvrık kanat uçlarına sahip 18 adet yeni nesil Boeing 737-800 ve 3 adet 757-200 bulunuyor. Firma, 2010 yaz tarifesi kapsamında Antalya'dan dış hatlarda Amsterdam, Basel, Bergen, Berlin Schönefeld, Berlin Tegel, Bremen, Brüksel, Bydgoszcz, Köln/Bonn, Dalarna, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Eindhoven, Erfurt, Evenes, Frankfurt, Friedrichshafen, Gdansk, Cenevre, Goleniow, Graz, Hamburg, Hanover, Haugesund, Helsinki, Insbruck, Kalmar, Karlsruhe, Katowice, Kiruna, Krakow, Leipzig, Linz, Lizbon, Lubyana, Lodz, Luleå, Lüksemburg, Malmö, Memmingen, Milano, Molde, Münih, Münster Osnabrück, Nuremberg, Oslo, Paderborn, Poznan, Priştina, Ranne, Rostock, Rzeszów, Saarbrücken, Salzburg, Üsküp, Stavanger, Stokholm, Stuttgart, Sundsvall, Tromsö, Trondheim, Umea, Viyana, Visby, Varşova, Wroclaw, Erivan ve Zürih'e, iç hatlarda ise İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Samsun ve Van'a sefer düzenleyecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.