Trafik "kriz"e soktu!

Trafik "kriz"e soktu!

 İstanbul Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, trafik sorununu ele almak için belediyenin Merter binasında toplantı...

 

İstanbul Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, trafik sorununu ele almak için belediyenin Merter binasında toplantı yaptı. Toplantının ardından konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Ahmet Faruk Yanardağ, yol çalışmaları ve kazalar nedeniyle İstanbul trafiğinde yaşanan sıkıntıları en aza indirmek için ''kriz masası'' kurulacağını bildirdi.

Masanın, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın önerisiyle belediyenin Merter'deki binasındaki Trafik Kontrol Merkezi'nde hayata geçirileceğini ifade eden Yanardağ, ''TV, radyo ve internet aracılığıyla vatandaşlara anlık yol durumu bilgisi verilecek. Trafiğin yoğun olduğu ya da kaza meydana gelen bölgeler canlı kamera görüntüleriyle anında tespit edilerek, İstanbullular alternatif güzergahlara yönlendirilecek'' diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 16 Temmuz Pazartesi günü ''kriz masası'' çalışmalarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendireceği belirtildi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.