D-Marinalar grubu yaza merhaba diyecek

D-Marinalar grubu yaza merhaba diyecek

Doğuş Grubu’nun uluslararası kalite anlayışıyla yatçılara bölgedeki en kapsamlı hizmeti sunan D-Marin Göcek Marina, 18 Mayıs Cuma günü D-Marin Resort...

Doğuş Grubu’nun uluslararası kalite anlayışıyla yatçılara bölgedeki en kapsamlı hizmeti sunan D-Marin Göcek Marina, 18 Mayıs Cuma günü D-Marin Resort Göcek ile ortak gerçekleştireceği Yaza Merhaba etkinliğinde dünyaca ünlü Alman caz grubu Klazz Brothers’ı ağırlıyor. Klasik müzik eserlerini Küba ezgileriyle harmanlayan Klazz Brothers’ın eşsiz ritimlerinin Göcek rüzgarına karışacağı etkinlik çerçevesinde, Göcek Yat Kulübü tarafından da bir ödül töreni düzenlenecek. Gerçekleştirilecek törende 13. AUDI Göcek Yarış Haftası galibine ödülü takdim edilecek.

Doğuş Grubu bünyesindeki D-Marin Marinalar Grubu zincirinin bir parçası olarak 2010 yılından beri, Türkiye'nin en önemli yatçılık rotalarının merkezi Göcek’de hizmet veren D-Marin Göcek Marina, renkli bir organizasyonla yaza merhaba demeye hazırlanıyor. D-Marin Göcek Marina gerçekleştireceği Yaza Merhaba etkinliğine, Göcek’in eşsiz güzelliği içinde, yenilenen yüzüyle konuklarını ağırlamaya başlayan D-Marin Resort Göcek ile birlikte imza atacak.

Denizcilerin gözbebeği olan ve mavi ile yeşilin buluştuğu çok sayıda koyun hemen yanı başında yer alan D-Marin Göcek Marina, 18 Mayıs Cuma günü düzenleyeceği etkinlik kapsamında, klasik müzik eserlerini Küba ezgileriyle harmanlayarak eşsiz ritimler yaratan dünyaca ünlü Alman caz grubu Klazz Brothers’ı ağırlayacak.

Göcek Yat Kulübü tarafından 13. AUDI Göcek Yarış Haftası galibine verilecek olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası da, D-Marin Resort Göcek ve D-Marin Göcek Marina’nın ortaklaşa organize ettiği Yaza Merhaba partisinde sahibine takdim edilecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.