Antalya Emniyet'e 70 adet Ford

Antalya Emniyet'e 70 adet Ford

 Ford Otosan Kocaeli Fabrikası’nda üretilen 68 Adet Connect K210S 90 PS ile 2 adet Ford Mondeo Titanium 1.6 Ecoboost 180 PS olmak üzere toplam 70 adet...

 

Ford Otosan Kocaeli Fabrikası’nda üretilen 68 Adet Connect K210S 90 PS ile 2 adet Ford Mondeo Titanium 1.6 Ecoboost 180 PS olmak üzere toplam 70 adet Ford marka araç, Altınova Polis Merkezi’nde düzenlenen bir törenle Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Törene, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Antalya Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın yanı sıra Ford Otosan Satış ve Satış Sonrası Saha Operasyonları Müdürü Metin Yılmaz ve Ford Otosan Bölge Müdürü Ender Başkaya da katıldı.

Araç teslim töreninde Ford Otosan Satış ve Satış Sonrası Saha Operasyonları Müdürü Metin Yılmaz’a teşekkür plaketi veren İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, şöyle konuştu: “Emniyet Müdürlüklerimizin parkına kattığımız her yeni araçla hareket kabiliyetini artırıyoruz. Yeni araçlar Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne ve Antalya halkına hayırlı olsun.”

Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner, Ford Otosan olarak Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün tek seferde yaptığı en büyük alımı teslim etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Antalya Emniyet Müdürlüğü son iki yılda güvenlik filosuna 150 adet Ford marka araç kattı. Araçlarımızın Antalya halkının güvenliğine katkıda bulunmasından gurur duyuyoruz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.