Ekol'den Trakya'ya özel çözümler

Ekol'den Trakya'ya özel çözümler

Ekol; yüksek standartlarda hizmet sağlayan lojistik tesisi bulunmayan Trakya Bölgesi’nde, vereceği karayolu taşımasının kalitesini bütünleyecek standartlara...

Ekol; yüksek standartlarda hizmet sağlayan lojistik tesisi bulunmayan Trakya Bölgesi’nde, vereceği karayolu taşımasının kalitesini bütünleyecek standartlara sahip olan Antik Antrepo & Depo ile çözüm ortağı oldu. Gerçekleştirilen bu iş birliği ile yüklerin güvenli, temiz ve profesyonel bir tesiste depolanması, konsolide edilmesi sağlanacak.

Ekol’ün yeni hizmetiyle; Trakya’da faaliyet gösteren firmalar, minimumdan başlamak üzere tüm yüklerini İstanbul’daki depolara getirmek yerine Antik Tesisleri’ne bırakabilecekler. Böylece İstanbul’a yük bırakırken oluşan iç taşıma maliyetlerinden tasarruf sağlayarak; daha rekabetçi olabilecekler.

Bu çözüm sayesinde müşterileriyle olan iş ortaklıklarını daha da verimli hale getireceklerini belirten Ekol Lojistik Genel Müdürü Umur Özkal; “Ara nakliyede maliyet avantajı sağlarken; operasyonun da daha hızlı gerçekleşmesini sağlayacak olan bu iş birliği ile bölgedeki firmalara rekabet avantajı sağlamış olacağız.” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.