ARÜSDER üyeleri iftarda buluştu

ARÜSDER üyeleri iftarda buluştu

Ağırlıklı olarak Ankara’da bulunan üye firmaların yer aldığı davette, firma temsilcileri ve sektörden yetkililer, ARÜSDER Başkanı Burhan Fırat ile...

Ağırlıklı olarak Ankara’da bulunan üye firmaların yer aldığı davette, firma temsilcileri ve sektörden yetkililer, ARÜSDER Başkanı Burhan Fırat ile sektörel gelişmeler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

17 Ağustos Çarşamba günü İlkerler Otomotiv’in katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğinde; ARÜSDER Başkanı Burhan Fırat, Başkan Yardımcısı Serbülent Çilingir, Genel Sekreter Seçkin Kesinbaşoğlu ve Proje Departman Sorumlusu Gökhan Uğuz ev sahibi olarak hazır bulunurken, Çevre Bakanlığı’ndan ise Yaşar Öztürk ve Necdet Yılmaz yer aldı.

ARÜSDER üyesi firmalardan ise geceye şu isimler katıldı: Damper-San Damper ve Hidrolik Makina Sanayi, EMS Mobil Sistemler ve Hastane Malzemeleri San. Tic. A.Ş., Güralp Vinç Makina ve Konstrüksiyon San. Tic. Ltd. Şti., Hidroan Ankara Hid. Mak. San. Tic. Ltd. Şti., Hidrokontrol Mak. San. Tic. Ltd. Şti., Iveco Öz Gözde Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti., İlkerler Otomotiv San. ve Tic. A.Ş., Karba Oto. Mak. San. ve Tic. Mim. Müh. Hiz. Ltd. Şti., Kozanoğlu Kozmaksan Hidrolik Pompa ve Ara Şanzıman PTO İmalat San. Ltd. Şti., Nurmak Araç Üstü Ekipmanlar Mak. Oto. San. Tic. Ltd. Şti., Koluman Motorlu Araçlar A.Ş., Karsa Otomotiv Paz. ve Tic. A.Ş., CNR Fuarcılık, Birinci Cadde Reklam ve Fikir Atölyesi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.