TIRSAN, Ar-Ge'nin gücüne inanıyor

TIRSAN, Ar-Ge'nin gücüne inanıyor

Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN Treyler A.Ş., 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü Sakarya Üniversite’si ile Ar-Ge projelerinde işbirliği protokolü...

Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN Treyler A.Ş., 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü Sakarya Üniversite’si ile Ar-Ge projelerinde işbirliği protokolü imzaladı.

Sakarya Üniversitesi’nde TIRSAN Treyler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin NUHOĞLU, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Etem Köklükaya’nın imzasıyla hayata geçirilen Üniversite-Sanayi işbirliği protokolü gerçekleştirildi.

Bu protokol kapsamında Sakarya Üniversitesi ile TIRSAN Treyler A.Ş. arasında, TIRSAN Treyler A.Ş.’nin her tür yeni ürün tasarımı, araştırılması ve geliştirmesi vb. konularda işbirliği yapmasına yönelik olan çalışmalarını birlikte sürdürmek hedefleniyor.

Bu işbirliği çerçevesinde; TIRSAN Treyler A.Ş.’nin AR-GE çalışmalarının geliştirilmesi, iyileştirilmesi, ortak projeler gerçekleştirilmesi ve AR-GE projelerine danışmanlık yapılması yanında gerekli duyulduğu alanlarda AR-GE projeleri için TIRSAN Treyler A.Ş. ye bilimsel destek sağlanması, ortak Yüksek Lisans ve Doktora tez konularının belirlenmesi ve gerekli yönlendirmelerin yapılması ve ayrıca tarafların laboratuar, tasarım ve üretim olanaklarından karşılıklı olarak yararlanması amaçlanıyor.







 


LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.