Jobnak 'Doğru kişiye doğru iş'i buluyor

Jobnak 'Doğru kişiye doğru iş'i buluyor

2009 yılından bu yana çalışmalarını yürüten Jobnak İnsan Kaynakları, büyük, orta ve küçük ölçekli şirketler ile, çok uluslu global firmaların...

2009 yılından bu yana çalışmalarını yürüten Jobnak İnsan Kaynakları, büyük, orta ve küçük ölçekli şirketler ile, çok uluslu global firmaların da aralarında bulunduğu, farklı sektörlerden 15 bini aşkın firma ve veritabanında bulunan 2 milyon 500 binden fazla adaya internet bazlı seçme ve değerlendirme hizmeti sunuyor. İş arayanların iş başvurularını en hızlı ve etkin şekilde gerçekleştirmesi, işverenlerin de en doğru adaya en kısa sürede ulaşması için Jobnak, kullanıcılarına ilk 24 saatte başvuru garantisi veriyor.

Jobnak.com?un sürekli yenilenen teknolojisi ile adayların özgeçmişlerine ve iş arama kriterlerine göre belirlenen ilanlar, e-posta yoluyla adaylara bildiriliyor. İlk 24 saat içinde kendilerine uygun ilanlara başvuru yaparak iş görüşmesi için ilk adımı atan adaylar, işverenlerle aracısız bir ortamda bire bir buluşma şansı elde ediyor. Bu uygulama aynı zamanda ilan verenlerin de başvuru almalarını ve kriterlerine uygun adaylara kolay ve hızlı ulaşmalarını olanak veriyor.

Özel bilgileriniz güvence altında

Yüzde 100 gizlilik ilkesine göre çalışan Jobnak.com, adayların tüm bilgilerini güvence altına alarak aday veri tabanını kurumsal üyeler dâhil herkese kapalı tutuyor. Jobnak bünyesindeki İK alanında uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilen CV yönlendirme hizmeti ile firmaların aradıkları özelliklere uygun ?Aktif? CV?ler aday havuzundan seçilerek işveren firmalara yönlendiriliyor.

CV?lerinin firmalara yönlendirilmesini istemeyen adaylar ise özgeçmişlerini ?Pasif? olarak ayarlayarak sadece kendi uygun buldukları ilanlara başvuru yapabiliyor.

Kolay kullanımı, kapsamlı içeriği ve veritabanındaki 2010 yılına ait güncel özgeçmiş ve ilanlarla iş arayan adaylar ve eleman arayan firmaları bire bir buluşturan Jobnak.com, ?kariyer dünyası için bir merkez? olarak ?doğru kişiye doğru işi? sunma hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Jobnak.com, sunduğu içerik ile bireysel üyelerinin kariyer ve kişisel gelişimlerine rehberlik ederken, yerel ve küresel değişimleri göz önünde tutarak farklı sektörlere yönelik geliştirdiği eğitim odaklı projelerle de istihdam piyasasında fark yaratıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.