DHL, Bauhaus'un lojistik ortağı oldu

DHL, Bauhaus'un lojistik ortağı oldu

İki şirket arasında yapılan anlaşmayla DHL Supply Chain Türkiye, yeni açılacak olan Marmara Forum mağazasından başlayarak Bauhaus ürünlerinin müşteri...

İki şirket arasında yapılan anlaşmayla DHL Supply Chain Türkiye, yeni açılacak olan Marmara Forum mağazasından başlayarak Bauhaus ürünlerinin müşteri adreslerine teslimatı, montajı ve tüm Türkiye’yi kapsayacak e-ticaret platformunun yönetimini üstlendi.

DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Hakan Kırımlı, Bauhaus’un e-ticaret ve eve teslimat operasyonlarında DHL’i  seçmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Nisan ayından itibaren Bauhaus e-ticaret müşterileri için Türkiye’nin her yerine ürünlerin teslimatını gerçekleştirmeye başlayacaklarını ifade eden Kırımlı, ilk yıl 6 bin müşteriye sevkiyat yapmayı planladıklarını söyledi. Kırımlı, işbirliği ile  DHL Supply Chain Türkiye’nin de ev teslimatı yaptığı müşteri sayısını yılda toplam 150 bin adede çıkaracağını ifade etti. Kırımlı ayrıca ev teslimatı operasyon biriminde 100 kişilik bir kadroya ulaşacaklarını da sözlerine ekledi.

 

LOJİPORT 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.