Rahmi Koç, Cenevre'de

Rahmi Koç, Cenevre'de

Rahmi M. Koç, Ford standında One Ford stratejisi doğrultusunda geliştirilen ve dünya lansmanı yapılan araçları inceledi. Yeni B-MAX'in yanısıra, 2011'un...

Rahmi M. Koç, Ford standında One Ford stratejisi doğrultusunda geliştirilen ve dünya lansmanı yapılan araçları inceledi. Yeni B-MAX'in yanısıra, 2011'un son çeyreğinde Türkiye'de de satışa sunulacak Yeni Ford Ranger Wildtrak ve kısa süre sonra Türkiye'de satışa sunulacak olan Yeni Ford dFocus ile Ford'un tamamen elektrikli ilk binek otomobili olan yeni Focus Electric'i dikkatle inceleyen Koç, "Mayıs ayında Türkiye'de pazara sunacağımız yeni Focus'u görmek ve ortağımızı ziyaret etmek için buradayım." dedi. Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay da "Son 9 yıldaki başarımızı global One Ford stratejisi doğrultusunda pazara sunulmakta olan yeni, çevreci ve güçlü ileri teknolojilerimiz ile pekiştireceğiz. 2011 yılını 10'uncu kez zirveye çıkarak tamamlamayı hedefliyoruz." diye konuştu.

 

Koç, Ford standını; Ford Otosan Genel Müdür Başyardımcısı Ted Cannis, Ford Motor Company Global Pazarlama, Satış ve Servis Operayonlarından Sorumlu Direktör Elena A. Ford ve Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay ile birlikte gezdi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.