New York‘a taksi olmadı, şimdi Miami‘ye otobüs satacak

New York‘a taksi olmadı, şimdi Miami‘ye otobüs satacak

Miami belediyesinin açtığı otobüs ihalesine teklif veren Nopetro LLC ve Obrascon Huarte Lain ortak girişim grubu, alt yüklenici olarak Karsan'ı seçti. Zamlanmayan...

Miami belediyesinin açtığı otobüs ihalesine teklif veren Nopetro LLC ve Obrascon Huarte Lain ortak girişim grubu, alt yüklenici olarak Karsan'ı seçti.

Zamlanmayan elektrik geldi !

New York'ta aradığını bulamayan Karsan'ın yeni hedefi Miami. Son dönemde Avrupa'nın birçok önemli şehrine otobüs satan, İstanbul'da da İETT ile önemli anlaşmalar imzalayan şirket, Miami belediyesinin açtığı otobüs ihalesine teklif veren Nopetro LLC ve Obrascon Huarte Lain ortak girişim şirketinin otobüs üretimi için alt yüklenicisi konumunda olduğunu açıkladı. Karsan tarafından KAP'a yapılan açıklamada, 300 adet 12 metre sıkıştırılmış doğalgaz yakıtlı otobüs için açılan ihalenin 2015 yılının ilk yarısında sonuçlanmasının beklendiğini bildirdi. İhaleyi söz konusu konsorsiyum kazanırsa, Miami'nin dünyaca ünlü caddelerinde artık Türk malı otobüsler gezecek. Karsan bir yandanda taksi konusunda da çalışmalara devam ederken, şirket geçtiğimiz aylarda Londra taksileri için de bir sunum yapmıştı.

FİNALİ NISSAN'A KAYBETMİŞTİ

Karsan, bundan üç yıl önce New York'taki taksi ihalesine katılmış fakat finale yükselmesine rağmen Nissan'ın gerisinde kalmıştı. İhale sonucu basına yansımadan çıkan haberlerde Karsan'ın favori olduğu belirtilmiş hatta New York halkı tarafından yapılan oylamalarda Karsan açık ara birinci olmuştu.

AKŞAM

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.