Mydepo işini şansa bırakmıyor

Mydepo işini şansa bırakmıyor

Uzun süreli depolama hizmetlerinde uyguladığı yenilikçi sistemlerle müşterilerine güvenlik teminatı veren Mydepo, hassas ürün taşımalarında oluşabilecek hasara mahal vermemek için yaptığı kırılma testleriyle de işini şansa bırakmıyor.

Depo, ev eşyası depolaması, ofis eşyası depolaması, makina ve envanter depolaması, ürüne özel sigortalı depolama ve danışmanlık hizmetleri veren Mydepo, sigorta ve güvenlik uygulamalarıyla müşterilerinin içinin rahat etmesini sağlıyor. Türkiye’nin ilk kurulu endüstriyel ambalaj fabrikası olan “Çağ Pack” ile yaptığı işbirliğiyle, taşıma sırasında oluşabilecek zararlara karşı hassas ürünlere özel ambalaj çözümleri de sunan şirket, yaptığı kırılma testleriyle de işini şansa bırakmıyor.

Maddi değeri yüksek eşyalara özel ebatlarda ambalaj üreterek, ürüne özel sigortalı olarak paketleme, kargo ve depolama hizmeti verdiklerini de anlatan Mydepo Genel Müdürü Mert Göçmener, “Her yüke özel bir çözümümüz var” dedi. Kullandıkları konteynerlerin de kendi üretimleri olduğuna dikkat çeken Göçmener, “Bizi bu sektörde ayıran özellik yıllardır yurtiçinde farklı bölgelerde paketleme hizmeti veren bir ekibimizin oluşu ve saklama altına aldığımız konteynerleri, eşyaları maksimum güvence altına alarak oluşabilecek zayiat veya maddi hasarları ortadan kaldırmamız. Bu konuda müşterilerimizin güvenini ve memnuniyetini sağlamayı başardık” diye konuştu.

Tek kullanımlık şifre sistemi

Göçmener, hizmetleri sırasında izledikleri yolu şöyle anlattı: “Öncelikle ön analizimiz sonrasında müşterimizin adresinde yapılacak ön keşif ile depolanacak ürünleri gidip yerinde görüyor ve iş planımızı ona göre yapıyoruz. Daha sonra ekibimiz, paketleme ve nakliye hizmetini tamamlayarak eşyaları depomuza güvenli bir şekilde yerleştiriyor. Depolanan konteynerlerin özel tek kullanımlık şifreleri vardır. Müşterilerimiz mallarını sigortaladığımız gibi kendilerini de rahat hissetmeleri için depolama yapılacak konteynerin tek kullanımlık şifrelerini sadece kendilerinde olmasını sağlayarak mühürleme işlemini gerçekleştiririz. Depolarımızın 7/24 güvenlik ve kameralar ile izlenebilirliği bulunuyor.”

Ürün kırılma testleri

Maddi değeri yüksek eşyaların kargo sırasında zarara uğrama ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyleyen Göçmener, paketlemenin tecrübesiz ellerde düzgün olarak yapılmaması halinde geri dönüşü olmayan sorunlar yaşanabileceğine dikkat çekti. Göçmener, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ihtimalleri ortadan kaldırmak için Türkiye’nin ilk kurulu endüstriyel ambalaj fabrikası olan, şirketimizin de ortak kuruluşu “Çağ Pack” fabrikasından ambalaj ve paketleme desteği alıyoruz.  Ambalajlama yapıldıktan sonra paketlenen ürünler varış noktasına tercih edilen kargo firması ile hasarsız teslim ediliyor.

Paketleme hizmetinde farklılığımızı ortaya koyarak müşterilerimizin örnek eşyalarını paketledikten sonra yüzde 100 koruma altına alarak laboratuvarda ürün kırılma testleri yapıyoruz. Yapılan piyasa araştırmalarının ardından en yüksek teminat ve sigorta güvencesini de biz sağlıyoruz.”

mert-gocmener-001.jpg

Ürün veya ebat sınırlamamız yok

Ambalajlama çözümleri ile her ürünü güvenle paketleyerek koruma altına alabildiklerini kaydeden Mert Göçmener, ürün veya ebat sınırlamalarının bulunmadığını dile getirdi. “Örneğin birçok firmada standart dışı konteyner yoktur, ebatlar sabittir” diyen Göçmener, sözlerine şöyle devam etti: “Mydepo, taşıma ve saklamada kullanılan standart dışı konteyneri kendi üreterek çözüm sağlar. Örneğin 5-6 metre uzunluğunda bir koltuk takımı veya özel bir gardırop ya da yemek odası takımını kolayca koruma altına alabilir. Mydepo, kişiye özel hizmetlerle ailenizin deposu olarak evinizin ekstra odası olma düşüncesi ile her geçen gün büyüyor” diye konuştu.

Uzun dönem emanetçiyiz

Türkiye’de depolama hizmetlerinin yeni yeni geliştiğini belirten Göçmener, her geçen gün biraz daha büyüyen şehirlerde depolama hizmetlerinin hayati bir öneme kavuştuğunu vurguladı. Yaptıkları işi “Uzun dönem emanetçilik” olarak tanımlayan Göçmener, “Depoladığımız ürünler için ekstra güvenlik sağlayarak kendi eşyamızı nasıl koruyorsak aynı bilinçle faaliyet gösteriyoruz. Emanet aldığımız tüm ürünler ailemizin ürünleri sıfatı ile itinayla korunarak saklanır” ifadelerini kullandı.

Burak GÜNER - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.