Mobil Delvac’tan ağır ticari ustalarına yakıt tasarrufu eğitimi

Mobil Delvac’tan ağır ticari ustalarına yakıt tasarrufu eğitimi

5 yılda 10 binden fazla ağır hizmet ticari araç ustasına ulaşan ‘Mobil Delvac Mekanik Akademi’ gelişmiş motor yağı teknolojisi, sentetik yağ kullanımı ve yakıt tasarrufu gibi motor yağının sürdürülebilir faydaları hakkında eğitim vermeye devam ediyor.

2010 yılından bu yana Türkiye’nin tüm bölgelerinde 2 binin üzerinde noktaya ulaşarak 10 binden fazla ustayı yeni  nesil motor ve yağ teknolojileri hakkında bilinçlendiren ExxonMobil’in ‘Mobil Delvac Mekanik Akademi’ programı,  eğitimlerine bu yıl da Türkiye’nin  çeşitli noktalarında devam ediyor. 

‘Mobil Delvac Mekanik Akademi’ programı, tam teçhizatlı Mobil Delvac 1TM eğitim kamyonuyla;  sanayi siteleri, araç filoları, tamir atölyeleri, servisler ve maden işletmelerinin bulunduğu noktalarda ustaları ziyaret ederek eğitim fırsatları sunuyor. 

Eğitimler kapsamında ağır hizmet ticari araçlarda Mobil Delvac 1 ürünlerinin başını çektiği  yeni nesil sentetik motor yağlarının, uzun yağ ömrü, gelişmiş motor koruması ve yakıt tasarrufu potansiyeli gibi üstün özellikleri ustalara görsel desteklerle anlatılıyor.  Motor yağları, dişli yağları ve greslerden oluşan Mobil sentetik Ticari Araç Yağları serisinin faydaları üretici ve endüstri onaylarıyla ustalara aktarılıyor.

YAKIT TASARRUFU HAKKINDAKİ DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR DÜZELTİLİYOR

Mobil Delvac 1 Akademi eğitmeni Hakan Kurt, “Verdiğimiz eğitim sayesinde ustalarımız doğru bildikleri pek çok şeyin aslında yanlış olduğunun farkına varıyor. Mobil Delvac sentetik ticari araç yağları, araç yakıt tüketiminde yüzde 2,9’a kadar ciddi bir oranda tasarruf sağlayabiliyor. Bu oran, İngiltere’deki Millbrook Test Alanı’nda ticari araçlarla yapılan bağımsız yakıt ekonomisi testleri ile kanıtlandı” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Ticari araç filoları, bakım maliyetini düşürmek amacıyla düşük performanslı geleneksel yağları tercih ediyorlar. Geleneksel ürünleri kullanırken Mobil Delvac sentetik yağlarına geçiş yapan filolarda yakıt tasarrufu hemen fark ediliyor. Mobil Delvac sentetik yağlarını kullanan araçlarda yağ değişim aralıkları uzuyor, üstün motor koruma özelliği  sayesinde filolar araçlarını uzun yıllar verimli kullanmaya devam ederek  somut bir rekabet üstünlüğü kazanabiliyor. Yıl boyunca sürecek eğitim programlarıyla, karayolu taşımacılığı, ulaştırma, madencilik, inşaat ve tarım gibi sektörlerde çalışan binlerce ustanın, motorun uzun süreli ve zorlu koşullarda sorunsuz çalışmasını sağlayan Mobil Delvac teknolojisi hakkında bilgilendirilmesi hedefleniyor.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.