Mobil 1 Expert yağlama merkezini Pendik'te açtı

Mobil 1 Expert yağlama merkezini Pendik'te açtı

Motor yağı üreticisi ExxonMobil’in Türkiye’de bir benzeri olmayan yağlama merkezlerinin sayısı 3’e ulaştı. Geçen sene Çerkezköy ve Sakarya’da...

Motor yağı üreticisi ExxonMobil’in Türkiye’de bir benzeri olmayan yağlama merkezlerinin sayısı 3’e ulaştı. Geçen sene Çerkezköy ve Sakarya’da faaliyete geçen Mobil 1 Expert’lerin yenisi Mayıs ayında Pendik’te açıldı. Özel bir tasarıma sahip Mobil 1 Expert hizmet noktaları ileri teknolojinin kullanıldığı hızlı, modern, temiz, konforlu ve pratik olmalarıyla dikkat çekiyor.

Modern yağlama merkezlerinde yüksek teknolojiye sahip Mobil 1 ürünleriyle yağ değişiminin yanı sıra güvenlik için büyük önem taşıyan 10 kritik nokta kontrolü de yapılıyor. Eğitimli uzman kadroların sunduğu tamamı 15 dakika süren ekspres servis sırasında müşteriler dinlenme odasının konforlu ortamındaki ekranlardan araçlarına yapılan uygulamayı canlı olarak izleyebiliyor.

Mobil 1 Expert modern yağlama merkezlerinin adreslerine ve her türlü bilgiye www.mobil1expert.com adresinden ulaşılabiliyor. Mobil 1 Expert ile yağlama merkezi konseptine yeni bir anlayış getiren Mobil Oil Türk A.Ş., 4’üncüsü 4 Haziran’da Lüleburgaz’da açılacak olan Mobil 1 Expert’lerin sayısını daha da artırmayı hedefliyor.

Yeni Mobil 1 Expert modern yağlama merkezlerinin açılışına aralarında Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Michel Gouzerh’in de bulunduğu üst düzey yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.