Mitsubishi, ASX’i İstanbul Autoshow’da tanıtacak

Mitsubishi, ASX’i İstanbul Autoshow’da tanıtacak

Temsa Motorlu Araçlar, Türkiye’ye yılın ikinci yarısında gelecek olan dizel motorlu Mitsubishi ASX’i ilk kez İstanbul Autoshow Fuarı’nda otomobil meraklılarıyla buluşturacak.

Bu yılın ikinci yarısında Türkiye’ye gelecek olan 1.6 dizel motorlu ASX’i ilk kez 21-31 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek İstanbul Autoshow’da görücüye çıkaracak olan Temsa Motorlu Araçlar, fuarda ayrıca Space Star ailesinin en yeni üyesi Space Star Intense ve yeni özellikleriyle Attrage Instense’i otomobil tutkunlarıyla tanıştıracak.

 

Space Star’ın bir üst donanımlı versiyonu olan Space Star Intense, Auto Show’da sergilenecek otomobiller arasında yer alıyor. Yeni nesil Space Star’da anahtarsız çalıştırma sistemi, cruise control, bluetooth, deri direksiyon ve audio control gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Ön sis farlarına ve sinyalli yan aynalara kavuşan yeni model otomobil tutkunlarının gözlerini kamaştıracak. Bir diğer yenilenen model Mitsubishi Attrage Intense ise; cruise control, bluetooth, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalarıyla dikkat çekiyor. Dünyanın ilk 4x4 plug-in hibrit otomobili olma özelliğine sahip Mitsubishi Outlander PHEV ise Temsa Motorlu Araçlar standının öne çıkan modelleri arasında yer alacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.