Michelin, ‘My Account’ ile hasar garantisi veriyor

Michelin, ‘My Account’ ile hasar garantisi veriyor

Dünyanın en büyük lastik üreticileri arasında yer alan Michelin, sürücülere sunduğu hizmetleri, dijital alandaki faaliyetleriyle kolaylaştırmaya devam ediyor.

www.agirvasita.michelin.com.tr adresinden sadece 45 saniyede oluşturulabilecek kişisel hesap ile kullanıcılar ürün ve yeniliklerden haberdar olup X Works hasar garantisi gibi avantajlı kampanyaları kendi hesaplarından takip edebilecekler. Kişisel hesapları sayesinde 7 gün 24 saat boyunca “My Account” üzerinden Michelin tarafından sunulan hizmetlerin tamamına ulaşabilecek kullanıcılar, kendilerine özel hazırlanmış promosyon ve avantajlara en pratik şekilde sahip olacak, platform sayesinde zaman ve mekan ayrımı gözetmeksizin en güncel bilgilere ulaşabilecekler .

‘MY ACCOUNT’ İLE X WORKS HASAR GARANTİSİ
My Account ile Michelin’in baraj, inşaat, şantiye ve taş ocağı gibi bağlantı yollarında çalışan ağır vasıta araçlarına yönelik piyasaya sürdüğü Michelin X Works lastikleri hasar garantisi veriyor. Zorlu yol koşulları için üretilen uzun ömürlü X Works lastikleri, My Account hesabı üzerinden eskisine göre çok daha hızlı ve kolay şekilde,  meydana gelebilecek lastik kazasına bağlı hasarlarda garanti sunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.