Mersin, güneyin en büyük lojistik buluşmasına ev sahipliği yapıyor

Mersin, güneyin en büyük lojistik buluşmasına ev sahipliği yapıyor

CNR Holding tarafından organize edilen CNR MERSİN LOJİSTİK ve TAŞIMACILIK FUARI CNR Expo Mersin Yenişehir Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuar, 2 Aralık Cumartesi gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

İzmir, İstanbul derken bu yıl içinde gerçekleştirilen en büyük üçüncü lojistik fuarına Mersin ev sahipliği yapıyor. 30 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan lojistik ve taşımacılık fuarının şehre hareket kattığını gözlemlemek mümkün. Dün açılışı yapılan fuar, önceki yıllara göre en kalabalık katılımcı sayısına ulaşmış durumda.

Fuarın açılışına Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras, UTİKAD'ın yeni seçilen çiçeği burnunda Başkanı Bilgehan Engin, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem ile sektör temsilci ve yöneticileri katıldı. 30 Kasım’da sektöre kapılarını açan Fuarın açılışında konuşmacıların öncelikli vurgusu kentin beklediği Mersin Ana Konteyner Limanı oldu.

100’ün üzerinde firmanın katıldığı fuar 3 holde 12 bin metrekare alanda düzenlendi. Kara, hava, deniz, demiryolu ve kombine taşımacılığın yanı sıra liman işletmeciliği, antrepo ve depo hizmetleri, hızlı kargo, paket taşımacılığı ve gümrük müşavirliği firmalarını aynı çatı altında toplayan Fuar, Türk lojistik sektörünün önde gelen temsilcilerine ev sahipliği yapıyor. Fuar 2 Aralık Cumartesi gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.