Mercedes'ten Ülger Turizm’e 16 adet Vito Tourer

Mercedes'ten Ülger Turizm’e 16 adet Vito Tourer

İstanbul merkezli Ülger Turizm, tercihini bir kez daha Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv aracılığı ile gerçekleşen satışla Ülger Turizm, filosuna 16 adet Vito Tourer ekledi.

Araç parkındaki araçların tamamı Mercedes-Benz olan Ülger Turizm, filosuna kattığı yeni 16 adet Vito Tourer araçlarını Has Otomotiv Avcılar lokasyonunda gerçekleşen törenle teslim aldı. Gerçekleşen teslimatla birlikte şirketin araç parkındaki Mercedes-Benz marka araç sayısı 56 adede yükseldi.

Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo ve Kamu Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş, Mercedes-Benz Finansman Türk Pazarlama ve Hafif Ticari Araçlar / Kamyon Satış Müdürü Meltem Gürsoy, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Kara, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Has Otomotiv İstanbul Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Osman Çoban ve Ülger Turizm Firma Sahibi Hüseyin Ülger katıldı.   

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo ve Kamu Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş: “Bizler için çok anlamlı olan bu özel yılda hafif ticari araç satışlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ülger Turizm çok önem verdiğimiz bir iş ortağımız. Yeni yatırımlarında bir kez daha Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için çok mutluyuz. Markamıza olan yakın ilgilerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor ve yeni araçlarının hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Ülger Turizm Firma Sahibi Hüseyin Ülger: “Mercedes-Benz Türk ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği neticesinde filomuzdaki araç sayımızı 56 adede yükselttik. Ülger Turizm olarak kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetine çok önem veriyoruz. Bu sebepten dolayı filomuzdaki araç sayısını arttırırken tercihimizi her zaman olduğu gibi yine Mercedes-Benz’den yana kullandık. Mercedes-Benz Türk’e verdikleri kaliteli hizmetten dolayı, Mercedes-Benz Finansman Türk’e sağladıkları destek ve kredi imkânları için ve bu satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv’e teşekkür ediyoruz. İşbirliğimizin ilerleyen dönemlerde de devam etmesini temmenni ediyor, ayrıca Mercedes-Benz Türk’ün bu topraklardaki yarım asırlık varoluşunu gönülden tebrik ediyoruz” dedi.

Bu sene 50.yılını kutlayan Mercedes-Benz Türk, dinamik ve sürekli gelişmekte olan taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına güvenli, konforlu ve düşük işletme maliyetine sahip hafif ticari araç modelleri ile hızlı ve etkin şekilde cevap veriyor. Ayrıca; kredi, servis, bakım ve geri alım hizmetleriyle de sektörün beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak gelişimlerini desteklemeye devam ediyor.

ulger-turizm_teslimat-toreni-(1).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.