Mercedes'ten 2012'nin son “Kuru-Pilav Etkinliği”

Mercedes'ten 2012'nin son “Kuru-Pilav Etkinliği”

Mercedes-Benz Türk kaliteli ve güçlü kamyonlarıyla her hava koşulunda müşterilerinin yanında olduğunu göstermek amacıyla düzenlediği etkinliklerine...

Mercedes-Benz Türk kaliteli ve güçlü kamyonlarıyla her hava koşulunda müşterilerinin yanında olduğunu göstermek amacıyla düzenlediği etkinliklerine devam ediyor.

2012’deki son Kuru-Pilav Etkinliği’ni 8 Kasım’da Hereke’deki Gülpınar Tesisleri’nde gerçekleştiren Mercedes-Benz, burada yeniden müşterileriyle ve kamyon şoförleriyle bir araya geldi.

Yaklaşık 240 kişinin katıldığı ve Star Diagnose sisteminin sergilendiği etkinlikte katı-lımcılar birebir Mercedes-Benz çalışanlarıyla görüşme, Mercedes-Benz ürünleri hak-kındaki talep ve beklentilerini dile getirme, ürünler hakkında daha detaylı bilgiler edinme fırsatı buldular.

Mercedes-Benz çalışanlarının ve müşterilerinin hep birlikte geleneksel kuru fasülye ve pilavın tadını çıkardıkları, katılımcılara Mercedes-Benz logolu hediyelerin verildiği et-kinlik daha önce de Mirkelam Tesisleri’nde ve Çatalca-Kumburgaz Park Alanı’nda ger-çekleştirilmişti.

LOJİPORT

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.