Mercedes’in teslimat haftası

Mercedes’in teslimat haftası

Baraj inşaatlarında hafriyat işleri yapan Evcan Mühendislik ve Karabük’ün önde gelen firmalarından Asener, filolarını Axor ile güçlendirdi. Evcan filosuna...

Baraj inşaatlarında hafriyat işleri yapan Evcan Mühendislik ve Karabük’ün önde gelen firmalarından Asener, filolarını Axor ile güçlendirdi.

Evcan filosuna 9 Axor 3028K

Yurtçapında baraj inşaatlarında hafriyat taşıma faaliyetleri yürüten Evcan Mühendislik Ltd. Şti., filosunu 9 adet Mercedes-Benz  Axor 3028K inşaat aracı ile güçlendirdi.

Törende Evcan Mühendislik Şantiye Şefi Bahri Vuran ile Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın ve Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz hazır bulundu.

Evcan Mühendislik Şantiye Şefi Bahri Vuran, araç filolarını büyütürken, baraj inşaatı gibi son derece zor koşullarda yüksek performans ve dayanıklılık gösteren Mercedes-Benz inşaat araçlarını tercih etmekten dolayı mutlu olduklarını ve önümüzdeki aylarda Mercedes-Benz marka Axor 3028K tipi inşaat araçları alımlarının devam edeceğini ifade etti.

Asener Taşımacılık da "Axor"u tercih etti

Karabük’ün önde gelen nakliye firmalarından Asener Taşımacılık Ltd. Şti.’ne Mercedes-Benz Türk A.Ş Aksaray Kamyon Fabrikası, Müsteri Merkezinde düzenlenen törenle 6 adet Axor 1840 LS çekici teslim edildi. Törene Mercedes- Benz Türk’ten Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz ve teslimat görevlileri katılırken, Asener Taşımacılık’ı firma yetkilisi Metin Bozkurt temsil etti.  Karabük’teki tesislerinde hurda demir taşımacılığı yapan ve filosunda çeşitli markalardan 17 araç bulunan Asener Taşımacılık, 2009 yılı ortalarında filoya 22 adet 1840 LS kamyon ilave etmeyi planlıyor.

Filoya ilk defa Mercedes-Benz Axor marka araç aldıklarını belirten firma yetkilisi Metin Bozkurt, Mercedes Benz  araçlarını düşük işletme maliyetlerinden ve ikinci el değerlerinin yüksek olmasından dolayı tercih ettiklerini ifade etti.

PERŞEMBE ROTASI

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.