Mercedes otobüs teslimatlarında tamgaz gidiyor

Mercedes otobüs teslimatlarında tamgaz gidiyor

Mercedes-Benz Türk’ün otobüs teslimatları hız kesmeden devam ediyor. Kurum, 13 - 25 Nisan 2017 tarihleri arasında 5 firmaya 5 otobüs satışı gerçekleştirdi.

Mercedes-Benz Türk’ün otobüs teslimatları hız kesmeden devam ediyor. Kurum, 13 - 25 Nisan 2017 tarihleri arasında 5 firmaya 5 otobüs satışı gerçekleştirdi.

13.04.2017

Mercedes-Benz otobüsleri sürüş konforunda lider

atesoglu-gida-001.jpgMercedes-Benz Türk Yetikili Bayii Hassoy tarafından Ateşoğlu Turizm’e satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD, Ateşoğlu Turizm şoförlerine teslim edildi. Teslimatta, Mercedes-Benz marka araçların sürüş konforu ve yakıt cimriliği konusunda lider olması Ateşoğlu Turizm’in tercihinin her zaman Mercedes-Benz otobüsleri olacağı belirtildi. Araçların sürüş konforu, yakıt cimriliği konusunda bir lider olduğu; bu nedenle de Mercedes-Benz otobüslerinin her zaman tercihleri olacağı belirtildi.

Bireysel otobüs işletmecilerin tercihi Mercedes-Benz oldu

metro-turizm-bireysel-isletmecisi.jpgMercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Gelecek Erzurum tarafından Metro Turizm bireysel otobüs işletmecisi Orhan Hafif’e 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD teslim edildi. Teslimat sırasında Hafif, Mercedes-Benz araçlarından duydukları memnuniyeti dile getirirken, araçların yüksek kaliteyi düşük işletme maliyetleriyle müşteriye sunmasından dolayı Mercedes-Benz otobüslerini tercih ettiklerini belirtti.

24.04.2017

Belediyelerin tercihi Mercedes-Benz Tourismo

eskisehir-belediyesi.jpgMercedes-Benz Türk tarafından Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’ne satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD yetkili personel Cem Gürtürk ve araç şoförü Seçkin Pişkin’e teslim edildi. Teslimat esnasında Gürtürk ve Pişkin, Tourismo araçlarını, düşük maliyetle yüksek kaliteyi müşteriye sağlamasından dolayı tercih ettiklerini belirttiler.

25.04.2017

Halk otobüsü işletmecilerin tercihi Mercedes-Benz

istanbul-halk-otobusu.jpgMercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto Yunus Gündüz ve Celal Duran’a teslim edildi. Gündüz ve Duran, Conecto araçlarının düşük yakıt sarfiyatı ve yüksek teknolojili özelliklerinden oldukça memnun olduklarını belirtti.

Bireysel otobüs işletmecilerin tercihi Mercedes-Benz oldu

pamukkale-bireysel-isletmecisi.jpgMercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hasmer tarafından Pamukkale Turizm bireysel otobüs işletmecisi Murat Öztaş’a satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD Murat Öztaş’a teslim edildi. Teslimat esnasında Öztaş, Tourismo araçlarından yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetleri sebebiyle çok memnun olduklarını, bu nedenle de her zaman ilk tercihleri olduğunu belirtti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.