Mercedes-Benz, yeni modellerini tanıtıyor

Mercedes-Benz, yeni modellerini tanıtıyor

Mercedes-Benz, yeni GLA’dan E-Serisi Coupé’ye uzanan pek çok yeni modelini 2017’nin ilk otomobil fuarı NAIAS – Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtıyor. Fuarda ayrıca Mercedes-AMG’nin 50. yıl dönümü için geliştirilen AMG GT C Edition 50 de tanıtıldı.

Mercedes-Benz 2017 Detroit Otomobil Fuarı’nda yeni modellerini tanıtıyor. Mercedes-Benz, yeni GLA’dan E-Serisi Coupé’ye uzanan pek çok yeni modelini 2017’nin ilk otomobil fuarı NAIAS – Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtıyor. Fuarda ayrıca Mercedes-AMG’nin 50. yıl dönümü için geliştirilen AMG GT C Edition 50 de tanıtıldı.  Kapsamlı motor seçeneklerinin yanı sıra yenilenen iç ve dış tasarımı ve güncellenen donanımlarıyla yeni Mercedes-Benz GLA ilk kez NAIAS - Detroit Otomobil Fuarı’nda sergilendi.  Etkileyici coupé gövde orantılarını heyecan uyandıran tasarım detaylarıyla harmanlayan yeni E-Serisi Coupé, aynı zamanda E-Serisi’nin gelişmiş elektronik sistemlerini de bünyesinde barındırıyor.  Mercedes-AMG GT ailesi büyümeye devam ediyor. AMG GT ve AMG GT S görsel ve teknik iyileştirmelerle güncelleniyor. “Sürüş performansının 50 yılı” temasıyla 50. yıl dönümünü kutlayan Mercedes-AMG, AMG GT C Edition 50 özel modeli ile şirketin başarılarla dolu 50 yılını sembolize ediyor.

KAPSAMLI MOTOR SEÇENEKLERİ

Mercedes-Benz, kapsamlı motor seçenekleri sunan GLA’yı yenilenen iç ve dış tasarımı ve güncellenen donanımlarıyla 8-22 Ocak tarihleri arasında düzenlenen NAIAS (North American International Auto Show) - Detroit Motor Show’dan bir gün önce düzenlediği özel bir davet ile dünya basınına tanıttı. Westin Book Cadillac’ta düzenlenen organizasyonda, açılış konuşmasını yapan Daimler AG CEO’su Dr. Dieter Zetsche, yeni CASE (Connected, Autonomous, Shared & Service and Electric Drive) stratejisi kapsamında bağlantılı, otonom, paylaşımlı ve elektrikli otomobil konularında Mercedes-Benz’in öncü konumundan bahsetti ve dijitalleşen yenilikçi modeller ile sürekli gelişim içinde olunduğunu belirtti. Grup Araştırma ve Mercedes-Benz Otomobilleri Geliştirmeden Sorumlu Daimler AG Yönetim Kurulu Üyesi Ola Källenius, Ar-Ge çalışmalarına büyük önem verildiğini ve öncü rolün korunmaya devam edileceğini belirten bir konuşma yaptı ve etkinlik Bebe Rexha performansı ile son buldu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.