Mercedes-Benz Türk son Conecto Solo’yu teslim etti

Mercedes-Benz Türk son Conecto Solo’yu teslim etti

Mercedes-Benz Türk, ürettiği son Conecto Solo otobüsünü Yeni İstanbul Halk Otobüsçüleri A.Ş.’ye bağlı B-154 Kod numaralı Halk Otobüsü işletmecisi Yusuf Güder’e teslim etti.

Mercedes-Benz Türk, Hoşdere Fabrikası’nda üretilen ve kullanıcısına en üst düzeyde güvenlik, konfor, ergonomi, güç / performans sunan şehiriçi otobüsü Conecto Solo’nun sonuncusu  Yeni İstanbul Halk Otobüsçüleri A.Ş.’ye bağlı B-154 kod numaralı Halk otobüsü işletmecisi Yusuf Güder’e teslim edildi.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Yeni İstanbul Halk Otobüsçüleri A.Ş.’ye bağlı B-154 Kod numaralı Halk Otobüsü işletmecisi Yusuf Güder, Yeni İstanbul Halk Otobüsçüleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Beşir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt ve Sehiriçi Otobüs Kamu Satış Kısım Müdürü Yusuf Adıgüzel katıldılar.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, tören sırasında yaptığı konuşmada, “Mercedes-Benz Türk İstanbul Hoşdere Fabrikası’nda üretilen son Conecto Solo otobüsü ile Yeni İstanbul Halk Otobüsçüleri A.Ş.ve şirketimiz arasındaki işbirliğini devam ettiriyoruz. Böylece Mercedes-Benz Türk olarak hem İstanbul halkına hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Yusuf Güder’e yeni otobüsün kendilerine hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Yeni İstanbul Halk Otobüsçüleri A.Ş.’ye bağlı B-154 Kod numaralı Halk Otobüsü işletmecisi Yusuf Güder ise törende “İstanbul Halk otobüsçüleri olarak İstanbul halkına en iyi otobüslerle hizmet vermeye çalışıyoruz.  Otobüslerin sunduğu dayanaklılık, arıza yapmaması, konfor, kalite, işletme maliyetleri gibi nedenler Mercedes-Benz marka otobüslerini tercih etmemizin sebepleri” şeklinde konuştu.

Piyasaya sunulduğu 2007 yılından bu yana 393 adet Solo, 917 adet Körüklü modeli olmak üzere toplamda 1.310 adet Mercedes-Benz Conecto satıldı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere Türkiye’nin birçok belediyesine ve özel halk otobüsçülerine satılan Mercedes-Benz Conecto, Eylül ayında tamamen yenilenmiş haliyle piyasaya sunulacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.