Mercedes-Benz, kamyonlarını şoförlerle buluşturuyor

Mercedes-Benz, kamyonlarını şoförlerle buluşturuyor

Türkiye'de 50. yılını kutlayan Mercedes-Benz Türk bu kapsamda yıl boyunca kamyon dinlenme tesislerinde kamyon şoförleri ile bir araya gelerek ürünlerini sergiliyor. Mercedes Benz, 18 Mayıs'ta Çatalca Tır Parkı’nda 450 kamyon şoförü ile biraraya geldi.

Düzenlediği geleneksel “Araç Sergileme Etkinliği”nde Çatalca’da 450 kamyon şoförünü ağırlayan Mercedes-Benz Türk, yıl boyu etkinliklere devam edecek. Mercedes-Benz Türk, kuruluşunun 50. yılında da müşterilerine en yüksek kalitede hizmet ve servisi sunabilmek amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Şirket bu kapsamda yıl boyunca kamyon dinlenme tesislerinde kamyon şoförleri ile bir araya gelerek ürünlerini sergiliyor, kamyon şoförlerini bilgilendiriyor ve onlara eğlenceli saatler sunuyor.  Mercedes-Benz Türk önceki yıllarda büyük ilgi gören ve başarıyla tamamlanan araç konvoyu etkinliğine bu yıl yeniden başladı ve ilk durak olarak Çatalca Tır Parkı’nda kamyon şoförleri ile buluştu.

18 Mayıs’ta gerçekleştirilen, Mercedes-Benz Türk yönetici ve çalışanlarının 450’yi aşkın kamyon şoförü ile bir araya geldiği etkinlikte katılımcılar gün boyunca çeşitli ikramlarla ağırlandılar. Etkinlikte, katılımcılar Mercedes-Benz Türk yetkilileri ve kamyon ürün grubu temsilcileri ile birebir iletişim kurma fırsatının yanı sıra çeşitli hediyelere de sahip olma şansını yakaladılar.2016 yılında piyasaya sürülen Mercedes-Benz Türk’ün Euro 6 motorlu araçları Actros, Arocs ve Atego’nun birçok modeli bu konvoyda yer alıyor. Konvoyun Ekim sonuna kadar 10’dan fazla ili ziyaret etmesi planlanıyor.

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.