Mehmet Büyükekşi "Yeniden adayım"

Mehmet Büyükekşi "Yeniden adayım"

Lojiport.com - Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Mayıs ayı ihracat rakamlarını dün (1 Haziran 2014) Şanlıurfa'da...

Lojiport.com - Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Mayıs ayı ihracat rakamlarını dün (1 Haziran 2014) Şanlıurfa'da açıkladıktan sonra  "Birliklerimizin teveccühüyle, 7 Haziran'da yeniden aday olacağım” dedi. 

Mehmet Büyükekşi , 7 Haziran Cumartesi günü Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin yeni çalışma dönemininin, Başbakanın da teşrif edeceği seçimli olağan Genel Kurulu ile başlatılacağını belirtti. Büyükekşi; "Genel Kurul'umuza şimdiden yoğun bir ilgi var, tüm delegelerimizin katılacağı Genel Kurul'a iş dünyasının önde gelen isimlerinden 100'ün üzerinde katılım ile 20'den fazla büyükelçi ve başkonsolosun katılımını bekliyoruz. 4 yıllık bu yeni çalışma döneminde, tüm birlik Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin takdirleri ve teveccühleriyle, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanlığına tekrar aday olacağımı belirtmek isterim. Yeni çalışma döneminin ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.