Mardin’e 450 milyon TL’lik Lojistik Merkezi

Mardin’e 450 milyon TL’lik Lojistik Merkezi

Mardin Milletvekili Dr. Muhammed Adak, Suriye savaşı nedeniyle güvenlik sebeplerinden dolayı durdurulan Mardin Lojistik Merkezinin açılması için girişimlere başladıklarının müjdesini verdi.

Suriye savaşı sebebiyle kullanımı durdurulan demiryolu hattının tekrar işletmeye açılması için birtakım incelemeler yapmak üzere Türkiye'nin 25. Demiryolu lojistik merkezini ziyaret eden Mardin Milletvekili Muhammed Adak, AK Parti İl Başkanı Vahap Alma ve beraberindeki heyet burada çeşitli incelemelerde bulundu.
TCDD Mardin 663 Yol Bakım Şefi Abdulnasır Özlük 'ten çalışmalar hakkında bilgi alan Adak ve Alma, Mardin'de TCDD lojistik Merkezinin açılması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduklarını ifade etti.
Konu ilgili açıklamalarda bulunan Mardin Milletvekili Dr. Muhammed Adak, Mardin TCDD lojistik Merkezinin açılması için girişimlerde bulunduklarını belirterek, Demiryolu lojistik merkezinin 2.etap ihalesinin gerçekleştirilmesi ve Gaziantep ile Mardin arası durdurulan tren seferlerinin yeniden açılması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdülkadir Uraloğlu ile görüşmeler yapılacağını ifade etti.
Suriye savaşı sebebiyle kullanımı durdurulan demiryolu hattının tekrar işletmeye açılması için Mardin Lojistik Merkezinde incelemelerde bulunduklarını belirten Milletvekili Dr. Muhammed Adak, Sanayici ve üreticilerimize büyük oranlarda katma değer sağlayacak olan Gaziantep Mardin Nusaybin Demiryolu hattının tekrar açılması, basta Türkiye olmak üzere Mardin'in ekonomisine katma değer kazandıracağını söyledi.
mardin-lojistik-merkezi2.jpg
LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.