MAN, yeni nesil araçlarıyla Comvex'te fark yarattı

MAN, yeni nesil araçlarıyla Comvex'te fark yarattı

Dünyanın üretim ve mühendislik devi MAN, ileri teknolojisi, üstün nitelikli kamyon ve otobüsleri ile, Türkiye otomotiv sektörünün ağır ticari araçlardaki en önemli buluşma platformlarından Comvex İstanbul’da yerini aldı.

260 yıla yaklaşan köklü geçmişi ile dünyanın üretim ve mühendislik devi MAN, Comwex İstanbul – Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı’nda, ileri teknolojileri, yüksek standartları, dayanıklılıkları, konforları, yakıt ve işletme ekonomileri ile öne çıkan kamyon ve otobüslerinin yanı sıra ileri, yenilikçi teknoloji ile de fark yarattı. MAN, 21-24 Mayıs 2016 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı – Comwex İstanbul’da 3. Hol 301 numaralı salonda yer alan MAN standında, yeni nesil Lion’s Coach 2+1 VIP ile Neoplan Tourliner otobüsleri, TGS ve TGX serisi kamyonlarının yanı sıra başta Euro 6, D38 Motor, HydroDrive, Pritarder gibi ileri teknolojisi de sergilendi.

Euro 6 ile MAN teknolojisi daha da öne çıkacak

k_tuncay_bekiroglu__2_.jpgComvex İstanbul’a, sadece araçları ile değil, ileri ve yenilikçi MAN teknolojisi ile katıldıklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kazım Tuncay Bekiroğlu, "İlk Dizel motorun icadına ev sahipliği yapan ve patentine sahip olan MAN, üretim ve mühendislik alanında çeyrek bin yılı aşmış tecrübesi ve bilgi birikimi ile ürettiği yüksek nitelikli araçların yanı sıra geliştirdiği ileri ve yenilikçi teknoloji ile de öncülük yapmaya devam ediyor. Bu nedenle Türkiye ticari araçlar sektörünün bu önemli buluşmasında, öncelikle kamyon ve çekicilerimiz olmak üzere araçlarımızla birlikte, teknolojimizle de yer aldık. Burada, müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz, sektöre katkı sağladığımız HydroDrive Pritarder gibi yenilikçi ve efektif teknolojilerimizi de tanıtıyoruz. Bununla birlikte MAN’ın Euro 6 sistemi, gerçekten de ileri ve akılcı bir teknoloji içeriyor. Sürdürülebilirlik standartlarını, yakıt tasarrufu sağlayarak sağlayabilen bir sistem. Dolayısıyla Euro 6 ile MAN teknolojisi, artık çok daha net bir şekilde kıyaslanabilecek ve daha da öne çıkacaktır“ açıklamasında bulundu.

Euro 6 ile birlikte EfficientLine 2 dönemi başladı

Her koşulda yüksek performans sunan üstün nitelikleri ile kabul görmüş TGX ve TGS serisi yeni nesil kamyon ve çekicileri Comvex’te sergilediklerini belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara da, “Euro 5 ile EfficientLine serisini Türkiye ile tanıştırdık. EfficientLine sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da çok tutuldu, sektörüne öncülük yaptı. Bu araçlarımız, zaten pazarın en az yakan araçlarıydı. Şimdi ise Euro 6 ile ise EfficientLine 2’yi, rakipsiz avantajlarıyla birlikte Türkiye’ye sunuyoruz. EfficientLine 2, zaten pazarda en az yakan önceki nesile göre %6,5 daha fazla yakıt tasarrufu sunuyor. Böylece MAN’ın Euro 6 teknolojisi ve EfficientLine 2, sunduğu avantajları çok daha uç noktalara taşıyor“ dedi.

serkan_sara__1_.jpg

Yeni nesil MAN Lion‘s Coach 2+1 VIP, standartları belirleyecek

Comvex’te yeni nesil MAN Lion‘s Coach 2+1 VIP ve Neoplan Tourliner otobüsler ile yeraldıklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Tiicaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz ise “12 metrelik standart otobüste VIP yerleşimde çok önemli avantajlar sunan MAN Lion‘s Coach 2+1 VIP, şimdi yeni jenarasyonu ile standartları çok daha iddialı bir noktaya taşıyor. Piyasanın en efektif 2+1 VIP otobüsü konumundaki bu modelimizin yeni nesilinde, koltuk sayısından konfora kadar şimdi herşey daha da geliştirildi. Üstelik Euro 6 ve EfficientLine 2 ile sunduğu rakipsiz yakıt ekonomisini daha da güçlendiriyor. Yeni nesil MAN Lion’s Coach 2+1 VIP, sektörde yöne bir dönem başlatacak“ şeklinde konuştu.

eren_gunduz.jpg

Gelişmiş yeni nesil araçlar ve ileri teknoloji, MAN standında

Türkiye’de ticari araçlar sektörünün en önemli buluşma platformu Comvex İstanbul’da MAN, başta 100. Yıl Aracı TGX 18.560 4X2 BLS – XXL olmak üzere, TGS 18.440 4X2 BLS – LX, TGS 41.400 8X4 BB – Damper, TGL 12.180 4X2 BL – L, TGS 26.360 6X2-2 BL – LX ve TGX 33.560 6X4 BBS – XXL serisi kamyon ve çekicilerini sergiledi. MAN Lion‘s Coach 2+1 VIP ve NEOPLAN Tourliner serisi otobüslerin de yer aldığı standda, ayrıca “2016 Diesel of The Year“ ödüllü D38 motoru ile HydroDrive, Pritarder gibi ileri teknolojiler de tanıtıldı. 

man_comvex__2_.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.