Lüks Ereğli “Yıldızlarını” yeniledi

Lüks Ereğli “Yıldızlarını” yeniledi

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Lüks Ereğli Seyahat, filosunu yeniledi. Konya Ereğli merkezli firma, 24 araçlık filosundaki 22 aracı Mercedes...

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Lüks Ereğli Seyahat, filosunu yeniledi. Konya Ereğli merkezli firma, 24 araçlık filosundaki 22 aracı Mercedes Benz Travego 15 ile takas etti. Firma ayrıca iki Travego 15’i de satın alarak filosuna kattı. Lüks Ereğli firması yöneticileri, Mercedes-Benz’in Busstore hizmeti aracılığıyla filolarına katıları araçlardan 13’ünü teslim aldı. Teslimat törenine Lüks Ereğli Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Bayraktar Merkon Genel Müdürü Ali Akbaş ve Mercedes Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu katıldı.

Tercih sebebi bagaj kapasitesi oldu

Otobüsleri teslim alan Genel Müdür Mehmet Kaya, araçtan yana tercihlerinin hep “Yıldız”dan yana olduğunu söyledi. “Aslında bu bizim tercihimiz değil” diyen Mehmet Kaya, otobüs alımlarında müşterileri dinlediklerini kaydetti. Kaya “Travego 15’i tercih etmemiz de yine müşteri isteğiyle oldu. Biz Anadolu’nun içlerine gidiyoruz. Haliyle oralardaki insanların bagaj ihtiyacı daha fazla. En büyük bagaj kapasitesi ise Travego’da.”

Lüks Ereğli kurumsallaşıyor

Bayraktar Merkon Genel Müdürü Ali Akbaş, Lüks Ereğli’nin Orta Anadolu’da kurumsallaşma yolunda emin adımlar atan birkaç aile şirketinden biri olduğunu ifade etti. Ali Akbaş, “Ereğli firması şirketleşmenin gereği olan tüm kurallara kurum içinde ve yollarda harfiyen uyuyor.” dedi.ü

Otobüs pazarındaki büyüme "suni"

Mercedes Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, kurumsallaşama doğru çok önemli adımlara atan Lüks Ereğli’nin kendileri için çok önemli bir firma olduğunu söyledi. 2011’in son çeyreğinde hedefledikleri rakamlara ulaşacaklarını kaydeden Burak Batumlu, pazarın beklenenden çok büyüdüğünü dile getirdi. Batumlu otobüs pazarındaki bu büyümeyi “suni” olarak değerlendirdi.

Emre Kol

BUSTRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.