Lüks Ereğli Seyahat'e Travego gücü

Lüks Ereğli Seyahat'e Travego gücü

1993 yılında kurulan ve  karayolu taşımacılık sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Lüks Ereğli Seyahat tercihini yine Mercedes-Benz’den...

1993 yılında kurulan ve  karayolu taşımacılık sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Lüks Ereğli Seyahat tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı. Bayraktarlar Merkay ve Bayraktarlar Merkon bayileri tarafından satılan 4 adet Travego 15 otobüs ile birlikte, tamamı Mer-cedes-Benz Travego 15’den oluşan Lüks Ereğli Seyahat filosundaki otobüs sayısı 27 adede çıktı.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslim törenine, Lüks Ereğli Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haci Ali Büyüksütçü, Bayraktarlar Merkon Satış Müdürü Lütfi Özbaygın, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner, Mercedes-Benz Türk BusStore Kısım Müdürü Haluk Burçin Akı katıldılar.

Mercedes-Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst se-viyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için ge-rekli tüm şartları yerine getiriyor.Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde  güvenlik sunuyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.