Lufthansa’nın Bodrum - Frankfurt seferleri başlıyor

Lufthansa’nın Bodrum - Frankfurt seferleri başlıyor

Lufthansa’nın Frankfurt‘tan Bodrum‘a haftada bir gün düzenleyeceği sefer sayesinde Frankfurt‘tan Cumartesi günü saat 13:35’te hareket edecek yolcular saat 17:40’ta Bodrum‘a ulaşacaklar.

Lufthansa  Alman Havayolları 16 Mayıs 2015 tarihinden itibaren  Frankfurt‘tan Bodrum‘a tarifeli seferlere başlıyor. Lufthansa’nın Frankfurt‘tan Bodrum‘a  haftada bir gün düzenleyeceği sefer sayesinde Frankfurt‘tan Cumartesi  günü saat 13:35’te hareket edecek yolcular saat 17:40’ta Bodrum‘a  ulaşacaklar.  Bodrum  havalimanından aynı gün düzenlenecek sefer ise saat 18:35‘ te hareket edecek yolculara saat 20:55‘te Frankfurt‘a varış olanağı sunacak. Lufthansa Bodrum’dan ortalama 3 saat 20 dakika sürecek yeni uçuşta A320 tipi uçakları kullanacak. 

Geçtiğimiz yıl Lufthansa’nın Münih’ten Bodrum’a  haftada bir gün olarak başlattığı seferler ve yeni başlayacak Frankfurt – Bodrum seferlerine ilişkin olarak Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach Türkiye pazarının önemini vurgulayarak şu yorumu yapıyor: ”Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendirecek yeni bir hizmeti açıklamaktan memnuniyet duymaktayım. 16 Mayıs‘ta  başlayacak olan Bodrum seferleriyle Türkiye’ye gidecek veya Türkiye’den Almanya’ya gitmek isteyecek Lufthansa yolcularına daha fazla esneklik sunulmuş olacak.”  

Türkiye’deki yabancı havayolları arasında en büyük pazar payına sahip olan  Lufthansa’nın Bodrum’dan  başlıyacak yeni seferleri  ve yaz sezonunda İzmir‘den  Münih’e  ve Antalya’dan Münih’e düzenleyeceği  ilave seferler ile birlikte Türkiye’den  sunacağı sefer sayısı haftada toplam  71‘e  ulaşmış olacak. Lufthansa halihazırda İstanbul’dan Frankfurt’a haftada 21, İstanbul’dan Münih’e haftada 14, Ankara’dan Münih’e haftada 14, İzmir’den Münih‘e haftada 10, Antalya’dan Münih’e haftada 2, Bodrum’dan Münih’e haftada 2 sefer sunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.