Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı

Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi’nden Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi alanındaki profesyonellere yönelik eğitim programı! Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin...

Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi’nden Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi alanındaki profesyonellere yönelik eğitim programı!

Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli şekilde karşılanabilmesi için; tedarik, üretim ve dağıtım sisteminde gelişmiş planlamalar oluşturmak gerekmektedir. Maliyetleri azaltmak, Verimliliği arttırmak, planlı, hızlı, esnek ve etkin bir tedarik zinciri yönetimi kurmak, üretim ve dağıtım sistemlerinin gelişimini sağlamak Lojistik Yöneticilerinin başlıca hedefidir. Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi konusunda dünya ve ülkemiz hızla gelişmekte her geçen gün yeni teknolojiler, sistemler ve yöntemler oluşturulmakta; Rekabet giderek artmaktadır.

Marmara Üniversitesi ve Business Management Institute işbirliğinde yeni bir eğitim programı düzenleniyor; Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı. Eğitim toplam 72 saat (6 hafta sonu) sürecek ve Marmara Üniversitesi’nin Göztepe Kampüsünde düzenlenecek.

İkinci dönemi 26 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan eğitim programının düzenli olarak bahar ve güz dönemlerinde açılması ve bu alandaki nitelikli eleman ihtiyacına katkıda bulunması hedefleniyor. Geliştirilmiş olan eğitim programı Lojistik & Tedarik Yönetimi alanında gerekli bilgi ve beceriye sahip, yetkinlik kazandırılmış, en güncel örnekleri incelemiş ve pratik uygulamaya yönelik eğitim almış; Profesyonel Lojistik ve Tedarik Zinciri Yöneticileri yetiştirmeyi amaç edinmiş durumda.

Marmara Üniversitesi akademisyen kadrosu tarafından verilecek eğitime %70 devam koşulunu sağlayan ve eğitim sonunda yapılan sınavdan başarılı olan katılımcılar, Marmara Üniversitesi tarafından hazırlanmış Resmi Sertifikayı almaya hak kazanıyor olacak.

Eğitim hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için BMI web sitesini ziyaret edebilirsiniz;

http://www.bm-institute.com/lojistik.htm

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.