Lojistik ve tedarik zinciri yöneticileri 14 Mart’ta buluşacak

Lojistik ve tedarik zinciri yöneticileri 14 Mart’ta buluşacak

BMI Conferences tarafından İstanbul Le Mêridien Otel’de 14 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek olan Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Zirvesi’ne sayılı...

BMI Conferences tarafından İstanbul Le Mêridien Otel’de 14 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek olan Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Zirvesi’ne sayılı günler kaldı!

14 Mart Cumartesi günü Le Mêridien Otel Etiler’de sektör yöneticilerinin bir araya geleceği Zirve’de; Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Okan Tuna, UND İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özel, Unilever Bölgesel Tedarik Zinciri Direktörü Şahin Ali Gökçelik, Vodafone Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Başkanı Afşar Alp, Defacto Lojistik Direktörü Cenk Karapınar, Memorial Sağlık Grubu Satınalma Grup Müdürü Erinç Karakan, DSV Global Transport Satış ve Pazarlama Direktörü Bahattin Akşar, Kardex Remstar Türkiye ve Yeni Projeler Direktörü Ziya Emre Yenal, Bizim Toptan Satış Mağazaları Tedarik Zinciri, Lojistik ve Planlama Grup Müdürü Mehmet Dedeoğlu, Sony Eurasia Pazarlama Ürün Planlama ve İthalat Müdürü Dirim Gökçe Elal, Nobel İlaç Tedarik Zinciri Planlama Müdürü Dr. Burak Kandemir, İstanbul Barosu Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Egemen Gürsel Ankaralı ve BHL Danışmanlık Kurucusu ve Dış Ticaret Danışmanı Hakan Akın konuşma yapacak.

İş dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak Zirve’de, yarının dünya düzenine yön verecek inovasyonel çalışmalar, güncel Know-How’lar, başarılı uygulamalar, sonuç veren örnekler ve mevzuatsal yükümlülükler konuşulacak. Farklı perspektiflerden bakış açıları sahaya sunulacak.

Ayrıntılı bilgi için www.bmiconferences.com adresinden veya 0212 273 15 05-0554 590 75 25 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.