Lojistik Trend 19 Mayıs Özel Programı

Lojistik Trend 19 Mayıs Özel Programı

Lojistik Trend bu hafta 20 Mayıs Cumartesi günü saat tam 18.00’da yayında olacak. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına özel bir program yapılacak. Program sunucusu Halit Kaya ve konuk Oruç Kaya gelen soruları canlı yanıtlayacak.

8 Nisan Cumartesi günü yayın hayatına başlayan Lojistik Trend programı her geçen gün artan dinleyici sayısı ile lojistik sektörüne değer katmaya devam ediyor. Lojistik ve Tedarik Zinciri hakkında konuların konuşulduğu, lojistik bölümlerinde okuyan öğrencilerin ve lojistiğe ilgi duyanların canlı yayına bağlanıp sorular sorduğu program her Cumartesi yayında.

Program internet üzerinden yayın yapan www.pendikfm.com üzerinden dinlenebiliyor. Bu haftadan itibaren programı www.radyokobi.comüzerinden de dinleyebileceksiniz. Daha sonrasın da program sadece RADYO KOBİ üzerinden yayın yapacak. Bu hafta hem Pendik Fm, hemde RADYO KOBİ ortak yayında olacak.

Lojistik Trend bu hafta 20 Mayıs Cumartesi günü saat tam 18.00’da yayında olacak. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına özel bir program yapılacak. Programa Lojistik Aşığı Sn: Oruç Kaya konuk olarak katılacak. Bu programa özel, sadece soru-cevap şekli ile bir akış planlandı. Lojistik ve Tedarik Zinciri hakkında tüm sorularınızı bu programda Sayın Oruç Kaya ve Programın Yapımcısı Halit Kaya’ya yöneltebilirsiniz.

Radyo KOBİ:
Türkiye'nin İlk Kobi Radyosudur. İnternet tabanlı dünyanın her yerine dijital yayın yapmaktadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.