"Lojistik Sektöründe Eğilimler" hayata geçiriliyor

"Lojistik Sektöründe Eğilimler" hayata geçiriliyor

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Beykoz Üniversitesi işbirliği ile lojistik sektörünün nabzını tekrar tutuyor. 2014 ve 2015 yıllarında yapılan ‘Lojistik Sektöründe Eğilimler’ araştırması 2017'de yine yapılacak.

Türk Lojistik sektörünün strateji ve hedeflerini gerçekleştirmesi sürecinde önemli bilgileri gün ışığına çıkaracak araştırma her üç ayda bir tekrarlanacak. UTİKAD üyelerine uygulanacak anket sonucunda ortaya çıkan bilgiler ışığında sektörün yol haritası da çizilmiş olacak.

UTİKAD ve Beykoz Üniversitesi “Lojistik Araştırmaları ve Uygulama Merkezi” işbirliğinde, Türk taşımacılık ve lojistik sektörünün yıl içerisindeki farklı bakış ve algılarını takip etmek için düzenlenen “Lojistik Sektöründe Eğilimler Araştırması” yeniden hayata geçiyor. 2014 yılında başlanan ve sektörün nabzını tutan araştırma 2017 yılında 3 ayda bir tekrarlanacak ve araştırma sonuçları kamuoyuyla paylaşılacak.

UTİKAD ile Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Lojistik Uygulamaları ve Araştırma Merkezi iş birliği ile yapılan “Lojistik Sektöründe Eğilimler Araştırması”, lojistik sektöründeki gelişim ve sorunlara ışık tutmuştu. Her üç ayda bir yapılan araştırmaların sonuçları, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Lojistik Uygulamaları ve Araştırma Merkezi tarafından değerlendirilmiş, basın toplantıları ile kamuoyuna sunulmuştu.

Geçen yıl ara verilen araştırmayı canlandırmak için Beykoz Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy ile UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur bir araya geldi. UTİKAD dernek binasında gerçekleşen görüşme neticesinde “Lojistik Sektöründe Eğilimler Araştırması”nın 2017 yılında yeniden uygulanmasına karar verildi.

YÖK Üyeleri’nden Beykoz Üniversitesi’ne ziyaret

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Mandal, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rahmi Er ve YÖK Vakıf Yükseköğretim Kurumları Koordinasyon Birimi’nden Seher Atıcı, 9 Ocak 2017 tarihinde, üniversitemizin kampüs ve altyapı olanaklarını yerinde görmek amacıyla Beykoz Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Beykoz Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen’in de katıldığı ziyarette, Prof. Dr. Mehmet Durman Beykoz Üniversitesi’nin mevcut durumunu, ileriye yönelik stratejilerini ve planlanan projeleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından üniversitemize ait yerleşkeler ziyaret edildi, YÖK Heyetine yerinde bilgi verildi.

Ziyarette ayrıca, YÖK Heyetine Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Baki Aksu, Genel Sekreter M. Murat Şentürk, Genel Sekreter Yardımcısı Göktuğ Özmen de eşlik etti. 

beykoz-unv.-utikad2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.