Lojistik Proje Yarışması  başvuruları başladı

Lojistik Proje Yarışması başvuruları başladı

Türk lojistik sektörünün gelişimine katkı amaçlı, MTSO ve LODER’in ortaklaşa düzenleyeceği “Lojistik Yarışması”nın başvuruları başladı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Lojistik Derneği’nin (LODER), Türk lojistik sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenleyeceği, “Lojistik Proje Yarışması” için başvuru süresi başladı. Son başvuru tarihi 30 Eylül olarak belirlenen yarışmanın ödül töreni ise Kasım 2015’te Mersin’de gerçekleştirilecek.

BİREYSEL VE KURUMSAL PROJELER LARIŞACAK

İki kategoride planlanan yarışmada: A Kategorisinde; Bireysel Başvurular, B Kategorisinde ise Kurumsal Başvurular alınacak.  Yarışmaya kurumsal veya bireysel katılımların yanı sıra farklı kurumlar veya bireyler tarafından birlikte geliştirilen projeler için, çoklu kurumsal veya bireysel unvan kullanarak başvuru yapılabilecek.  Tek aşamadan oluşan yarışmada proje raporu, word formatında ve e-posta ekinde (en fazla ekler dahil 20 sayfa olacak şekilde) 30 Eylül 2015 mesai bitimine kadar [email protected] adresine gönderilecek. Raporda kapak, özet, içindekiler, giriş/amaç, "proje değerlendirme ölçütlerindeki ana başlıklar hakkında bilgi verici" ana metin, sonuçlar, söz konusu ise kaynaklar ve ekler alt bölümleri bulunacak.

UYGULAMA ZORUNLULUĞU VAR

Başvurularda; Lojistik Projenin adı, projeyi gerçekleştiren kurum/bireylerin tam adları, iletişim kurulacak kişinin adı ve iletişim bilgileri ile başvurulan kategorisi (bireysel, kurumsal ya da çoklu) mutlaka belirtilecek.

Öte yandan projelerin “Lojistik” ile doğrudan ilgili, 2008 yılı ve sonrasında yurtiçinde veya Türkiye’de yerleşik kişiler tarafından yurtdışında gerçekleştirilmiş ve uygulanmış olması zorunluluğu aranacak. Bir kurum veya birey birden fazla başvuru yapabilirken, gönderilen projeler yarışma jürisi tarafından değerlendirilecek ve Kasım 2015 ayında açıklanacak ve ödül töreni Mersin’de gerçekleştirilecek.

Hediye EROĞLU - MERSİN/LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.