Lojistik öğrencisi niye intihar etti?

Lojistik öğrencisi niye intihar etti?

İstanbu Beyoğlu Dolapdere'dekil Bilgi Üniversitesinde bir öğrenci intihar etti. Dün 16:25 sıraların okuduğu üniversitenin terasından atlayarak intihar eden Bora Ocak isimli öğrenci henüz 22 yaşındaydı. Lojistik bölümünde okuyan genç niçin intihar etti?

Beyoğlu Dolapdere'deki Bilgi Üniversitesi'nin bir öğrencisi, onlarca öğrencinin gözü önünde okulun terasından kendini aşağıya bıraktı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan öğrenci tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İddiaya göre Ocak, önceki hafta bir yıldır beraber olduğu sevgilisi Nesli D.'den ayrıldı. Ailevi sorunları da olduğu öğrenilen Ocak'ın bir tartışma esnasında kız arkadaşına, "Beni anlamıyorsunuz, sorunlarım var" dediği belirtildi. Ocak, dün öğleden sonra okuluna geçerek arkadaşlarıyla tek tek görüştü. Daha sonra okulun çatısına çıkan Ocak, kendini çatıdan aşağı attı. Yaralanan genç apar topar hastaneye kaldırıldı. Ocak, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak başlatılan adli soruşturma sürüyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.