Lojistik Köyler derhal hayata geçirilmeli!

Lojistik Köyler derhal hayata geçirilmeli!

GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, hem Gaziantep'in hem de Türkiye'nin kalkınması için lojistik köylerin şart olduğunu söyledi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, basınla buluşarak değerlendirmelerde bulundu. Gaziantep'in çok özel bir konumda bulunduğunu belirten GTO Başkanı Hıdıroğlu, göç bakanlığının Gaziantep’te kurulması için çalışacaklarını söyledi.

Gaziantep'in marka değeri yükselecek

lojistikkoy-2.jpgGaziantep Ticaret Odasının yeni Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, basınla kahvaltıda bir araya geldi. Hıdıroğlu, Gaziantep'e yapacakları projeler hakkında bilgi vererek, Gaziantep'in marka değerini yükselteceklerini söyledi. İzmir'deki terör saldırısını kınayan Hıdıroğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Terör ve ekonomik durgunlukla daha çok üretilerek mücadele edilebileceğini söyleyen Hıdıroğlu, birlik ve beraberlik içerisinde üyeye hizmet, Gaziantep'e hizmet, edeceklerinin altını çizdi.

"Projelere odaklanacağız"

Yeni güzel projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını söyleyen Hıdıroğlu, "Gaziantep Ticaret Odası hiç arzu edilmeyen bir süreçten geçti. Ancak en kısa sürede tüm olumsuzlukları geride bırakarak, geçmişte olanı değil, geleceği konuşmaya başladık. Dolayısıyla işe öncelikle, hali hazırda bizim de meclis üyesi olarak onay verdiğimiz bazı mükemmel projelerimizi devam ettirmekle başlıyoruz" dedi.

LOJİSTİK KÖYLER ŞART

Lojistik Köyleri çok önemsediklerini ifade eden GTO Başkanı Hıdıroğlu, lojistik köylerin olmazsa olmazlar arasında yer aldığını ifade etti. Lojistik köylerle hem Türkiye'nin hem de Gaziantep'in kazanacağını belirten GTO Başkanı Hıdıroğlu, oda olarak bu konuya büyük önem verdiklerini ve bu konu ile ilgili çok önemli çalışmalar yürüteceklerini sözlerine ekledi.

LOJİPORT

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.