Lojistiğin duayenleri Yeditepe’de buluşacak

Lojistiğin duayenleri Yeditepe’de buluşacak

Lojistik sektörünün önde gelen isimleri Yeditepe Üniversitesi’nde bir araya geliyor.

Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü, 2010 yılından bu yana düzenlediği Logistics Forum organizasyonunun 6.’sı “Logistics Forum’15” ile bu sene de öğrenciler ve sektör duayenlerini bir araya getiriyor. 17-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyon, 17 Nisan Cuma günü Yeditepe Üniversitesi Kayışdağı Kampüsü’nde açılış konuşmaları ve ilk paneliyle başlayıp, ardından Silence Istanbul Hotel & Convention Center’da devam edecek.

Aralarında, UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa, Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Genel Müdürü Engin Kuzucu, LİMAK Enerji Grubu CEO Birol Ergüven ve Yılport Holding CEO’su Sean Pierce’in de bulunduğu Logistics Forum’15’te tanınmış isimler güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunarak öğrencilerin sorularını cevaplayacak.

Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru formu için http://lojistikkulubu.yeditepe.edu.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.