LOJİSOFT, lojistik yazılımlarına yapay zekayı da ekledi

LOJİSOFT, lojistik yazılımlarına yapay zekayı da ekledi

Birçok alanda ve sektörde ihtiyaçları yöneten ve karşılayan yapay zeka yazılımları artık yüzde yüz yerli sermaye ile lojistik yazılımları üreten LOJİSOFT'un yazılımlarında da yer alacak.

Uzmanlığı lojistik yazılımları üretmek olan LOJİSOFT, bir ilk'e daha imza attı. LOJİSOFT artık bir yapay zeka çalışmasının lojistik sektöründe de kullanılmasını sağlayacak.

Firma sahibi ve Genel Müdürü Özkan Doğaner, Lojistik sektöründe bir ilk SAAS modeli ile çalışan LOJİSOFT yapay zeka ARGE’sini ve geliştirmelerini tamamladığını ve en kısa zamanda müşterilerinin kullanımına sunacağını söyledi.

MÜŞTERİ, HER SORUNUN YANITINI YAPAY ZEKADAN ALABİLECEK

ozkan-doganer.jpgMüşterilerinin merak ettiği her soruyu LOJİSOFT yapay zekaya sorarak hızlı bir şekilde yanıt alabileceklerinin altını çizen Doğaner, "Örneğin Bir müşteriniz bir alanda indirim istediğinde daha önce ne fiyat vermiştim? Bana ne kadar yük verdi? Veya bir müşterinin toplam cirodaki payı gibi aklınıza gelen her soruyu cevaplayacağı gibi nerelerde depo açmalıyım? Ya da aktarma bölgesi kurmalı mıyım? Tarzında ileriye dönük analizler de yapma imkanına sahip olunacağını" sözlerine ekledi.

Bir çok araştırma neticesinde şu anda kendi sektörlerinde böyle bir çalışma olmadığı ve bir ilk olacağını düşündüklerini ileten Özkan Doğaner, bu çalışmayı sektöre kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ve projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerini iletti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.