Lider Adana Turizm filosuna 23 Travego

Lider Adana Turizm filosuna 23 Travego

Türkiye’nin tüm bölgelerinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Lider Adana Turizm, yeni araç alımında tercihini yine...

Türkiye’nin tüm bölgelerinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Lider Adana Turizm, yeni araç alımında tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı. Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından satılan 27 adet Travego otobüsün ilk 23 adedinin teslimatı ile birlikte, Lider Adana Turizm tamamı Mercedes-Benz marka otobüslerden oluşan filosundaki araç sayısını 47’ye çıkardı ve grup şirketleri olan Lider Adana Turizm, Yeni Adana ve Adıyaman Gülaras Tu-rizm’in toplam araç parkındaki Mercedes-Benz marka otobüs sayısı 80’i geçti.

Has Otomotiv’in Hadımköy Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine, Lider Adana Turizm Yöne-tim Kurulu Üyesi Erdal Çetin, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Mü-dürü Soner Balaban, 2. El Otobüs Satış Müdürü Sami Acerüzümoğlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Finansman Türk Otobüs Satış Finansman Müdürü Uğur Erdinç ve Otobüs Finansmanı Satış Koordinatörü Tolga Sezer katıldılar.

Mercedes-Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst se-viyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için ge-rekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde  güvenlik sunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.