KSN Lojistik'te müşteri ilişkileri Nergis Çetinöz'e emanet

KSN Lojistik'te müşteri ilişkileri Nergis Çetinöz'e emanet

Lojistik sektörünün yenilikçi firmalarından KSN Lojistik, büyük önem verdiği Müşteri İlişkileri birimini uzun yıllar yurtdışı deneyimi olan Nergis Çetinöz’ün ellerine emanet etti.

Verdiği hizmetlerde müşteri memnuniyetini  ön planda tutan ve 2016 yılı için yüzde 80’lik bir büyüme hedefleyen KSN Lojistik, sektörde önemli bir deneyimi olan Nergis Çetinöz’ü Müşteri İlişkileri Müdürü olarak atadı.

ksn-lojistik.jpg

KSN Lojistik Genel Müdür’ü Orkun Karayel, Nergis Çetinöz’ün KSN Lojistik ailesine katılmasından büyük memnuniyet ve heyacan duyduklarını belirterek, “ KSN Lojistik olarak önümüzdeki yıl için kendimize büyük ve gerçekleştirilebilir hedefler koyduk, bu hedeflere ulaşmak için sektörel deneyimiyle müşteri taleplerini doğru analiz ederek şirketimize ciddi katkılar yapacağını düşündüğüm Nergis Çetinöz’ün bu büyümede önemli bir role sahip olacağını düşünüyorum” dedi.

KSN Lojistik, 23 Aralık Çarşamba gecesi Yıl Sonu Değerlendirme Etkinliği’nde 2015 yılını değerlendirecek ve 2016 yılı hedeflerini açıklayacak.

Nergis Çetinöz’e yeni görevinde başarılar dileriz.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.