Krone, Trakyalı kooperatif birlikleriyle buluştu

Krone, Trakyalı kooperatif birlikleriyle buluştu

İzmir fabrikasında Avrupa standartlarında üretim yapan Krone, en çok tercih edilen modellerini Trakyalı nakliye kooperatifçileri ile buluşturdu.

İzmir fabrikasında Avrupa standartlarında üretim yapan Krone, en çok tercih edilen modellerini Trakyalı nakliye kooperatifçileri ile buluşturdu. Yemeğe katılan Trakya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği Başkanı Doğan Çelikkol, güçlü bir ulaşım altyapısına sahip olan Trakya’nın potansiyelinin daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.  

Avrupa’nın lider treyler markası Krone, Avrupa’nın en gelişmiş teknolojiye sahip fabrikaları arasında gösterilen İzmir Tire fabrikasında, yüksek teknoloji ile kaliteden ödün vermeden ürettiği modellerini müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Krone, son olarak Trakyalı nakliyeciler ve kooperatif birlikleri ile Lüleburgaz’da düzenlediği yemekte bir araya geldi. Krone yetkilileri, bölgede faaliyet gösteren 200’ün üzerinde nakliyeci ve taşımacılık kooperatifi üyesini ağırladı. Krone’nin sergilediği Profi Liner ve Platform modelleri büyük ilgi gördü.

“Trakya’nın potansiyeli daha iyi değerlendirilmeli”

23 kooperatifin kayıtlı olduğu, yaklaşık 1500 üyeli Trakya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelikkol, “Trakya Bölgesi sahip olduğu 2000’e yakın sanayi kuruluşu, 6 Organize Sanayi Bölgesi, 1 Avrupa Serbest Bölgesi ve limanları ile önemli bir bölgedir. Ayrıca, gelişmiş karayolu ve demiryolu ağı, havaalanı ve stratejik konumu ile güçlü bir ulaşım altyapısına sahiptir. Avrupa’ya açılan noktadaki son bölge olması da bölgenin önemini daha da arttırmaktadır” diye konuşan Çelikkol, Trakya’nın potansiyelinin daha iyi değerlendirilmesinin gerektiğini vurguladı.

Üyelerin Krone dorselerden çok memnun olduklarını belirten Çelikkol, “Avrupa standartlarında bir ürün. Hiçbir sıkıntı yaşanmıyor. Bizim için dorsede önemli olan altyapıdır. Yani altyapı derken dorsenin alt kısmını kastediyorum. Biz dorsenin üstüne bakmayız, altına bakarız. Önemli olan dingili ve frenidir. Krone dorseler, hem kaliteli, hem sağlam, hem de hafif. Bu yüzden avantajlı” şeklinde konuştu.  

“Trakyalı nakliyecilerimizin çözüm ortağı olmak istiyoruz”

Trakya bölgesinin çok özel bir öneme sahip olduğunu belirten Krone Trailer Int. Satış Yöneticisi Ömürden Özacar, “Artık Türkiye’de de üretim yapan Krone, müşterilerine daha yakın olmayı ve onların ihtiyaçlarına çözüm sunmayı hedefliyor. Biz de buraya Trakyalı nakliyecilerimizle buluşmaya, onların isteklerini dinlemeye geldik. Sahip olduğumuz esnek üretim modeli ve geniş model yelpazemiz ile bu bölgedeki müşterilerimizin de çözüm ortağı olmak istiyoruz” dedi.

Krone Trakya Bölgesi Satış Yöneticisi Erkan Şenyurt da, “Bölgemizde tomruk gibi orman ürünlerinden, saman, kutu yağ, çeltik gibi çok farklı ürünlerin nakliyesi gerçekleşmektedir. Bu ürünlerin taşınmasında römork tipi açık kasa, tenteli treyler ve konteyner şasi gibi farklı römorklar kullanılmaktadır. Krone olarak biz de ürün gamımızda bulunan bu modeller ile bölgedeki nakliyecilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu amaçla oluşturulan yeni satış organizasyonumuz ile 7 gün 24 saat nakliyecilerimizin yanındayız” açıklamasında bulundu.

MODELLER

Profi Liner 65

Gerçek bir nakliye uzmanı olan Krone Profi Liner, içecekler, kafesli kutular gibi özel bir yüke bağlı kalmayarak her türlü yükü taşıma kapasitesine sahiptir. Yüksek kalite kataforez boyası (KTL) ve toz kaplaması sayesinde kusursuz bir korozyon korumasına sahip olan Profi Liner, sağlam şasisi, çelik ön duvarı ve arka kapısı ile son derece güvenilir ve dayanıklıdır. Profi Liner, müşterilere zorlu taşıma koşullarında ihtiyaç hissettikleri nakliye çözümlerini sunabilmek amacıyla, 1150 mm'lik 5. Teker yüksekliği ve 102 mm'lik boyun yüksekliği ile Türkiye'deki pazarın taleplerine uygun hale getirilmiştir. Profi Liner’da; olabilecek en başarılı ve pratiğe uygun yükleme güvenliğini sağlamak için Multi Lock dış çerçeve ile her 100 mm için evrensel bir yükleme güvenliği imkanı ve EN 12642 Code XL, VDI 2700 yükleme güvenliği sertifikası mevcuttur.

Platform

Farklı malzemelerin açık olarak nakledilmesi için ideal bir çözüm olan Platform, 5 adet ekstra güçlü çelik araç duvarı ile donatılmıştır ve ağır mermer taşlarının bile problemsiz bir şekilde taşınmasını sağlar. Açık yapı malzemeleri, paletli yük taşımaları gibi alternatif yüklere de özel çözümler sunar. KRONE tenteli modeller ile aynı altyapıya sahip olan Platform aracı, aynı yük taşıma kapasitesine ve sağlamlığına da sahiptir. Yan kapakları tutan dikmelerin, tek elle dahi kolayca hareket ettirilebiliyor olması, yükleme ve boşaltmayı daha etkin hale getirir. Platform tüm çekicilerle mükemmel uyumludur.

krone2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.