KOSDER'de yeni Başkan Hüseyin Kocabaş

KOSDER'de yeni Başkan Hüseyin Kocabaş

Önceki Başkan Kapt. Salih Zeki Çakır'ın DTO seçimlerinde daha aktif olabilmek için istifa ettiği KOSDER Derneği'nde yeni başkan olarak oy birliğiyle Hüseyin Kocabaş, yardımcılığına da Burak Akartaş seçildi.

KOSDER'den basına duyurulan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Kamuoyuna Duyurulur;

2014 yılından beri faaliyet göstermekte olan Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Yönetim Kurulu başkanlığı görevini yürüten Sn. Salih Zeki ÇAKIR Temmuz 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısında, Değişim Grubunun seçim sürecindeki Ortak Akıl Çalışmalarını sağlıklı bir şekilde yürütebilmek adına Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etmiştir.

19.07.2017 tarihinde Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneğinin Yönetim Kurulu Asil ve Yedek üyelerinin çoğunluğun katılımıyla dernek merkezinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında oy birliği ile alınan kararla, 30.03.2018 tarihindeki Genel Kurul Toplantısına kadar Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Hüseyin KOCABAŞ ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na Sn. Burak AKARTAŞ seçilmişlerdir.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Yönetim Kurulu

kosder-yon.-kurulu.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.