Kässbohrer, uluslararası lojistik firmaları ile bir araya geldi

Kässbohrer, uluslararası lojistik firmaları ile bir araya geldi

Tırsan’ın 2002 yılında bünyesine kattığı Kässbohrer  ve ESTA Türkiye üyesi  Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği firması...

Tırsan’ın 2002 yılında bünyesine kattığı Kässbohrer  ve ESTA Türkiye üyesi  Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği firması işbirliği ile 16 Ekim Perşembe günü gerçekleşen ESTA (The European Association of abnormal road transport and mobile cranes) akşam yemeği organizasyonunda ESTA üyesi olan uluslararası lojistik firmaları ile bir araya geldi.

ESTA üyelerinin yer aldığı organizasyona katılan Kässbohrer temsilcileri arasında İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi İffet Türken, Pazarlama Ürün Yönetimi Koordinatörü Volkan Oflaz, Ürün Kategorileri  Sorumlu Uzmanı Eray Gül bulunurken, Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Firması adına Genel Müdür Engin Kuzucu,  İş Geliştirme Müdürü Abdullah Altunkum ve firma yetkilileri geceye katılım gösterdi.

Yurtiçi ve yurtdışından sektörün önde gelen vinç, proje taşımacılığı ve lojistik şirketlerinin temsilcilerinin bir araya geldiği yemekte sektörün sorunları, çözüm önerileri ve yenilikler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu, işbirliği fırsatları oluşturuldu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.