Kässbohrer low-bedler, proje taşımacılığında iddialı

Kässbohrer low-bedler, proje taşımacılığında iddialı

Ağır nakliye ve proje taşımacılığı yapan firmaların öncelikli tercihlerinden olan Kässbohrer K.SLA 6 low-bedler, bu alandaki başarısını bu kez de Litvanya’da kanıtladı.

Letonya merkezli Bolivar Lojistik, 2015 Ocak ve Haziran aylarında, filosunda yer alan 2 Kässbohrer K.SLA 6 low-bed ile 18 rüzgar türbini'ne ait kule parçalarını Litvanya’nın Klaipeda limanından, Kazakistan’ın Otar ve Atırav şehirlerine kadar sevkiyatını gerçekleştirdi. Ağır nakliye ve proje taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren rüzgar türbini direkleri, pervaneleri ve inşaat makinaları taşımacılığı yapan firmanın filosunda, Kässbohrer marka, 1 adet K.SLA 4, 2 adet K.SLA 5 ve 2 K.SLA 6 low-bed bulunuyor.

Bolivar Lojistik yetkilileri, Kässbohrer markasını tercih etme kriterleri arasında araçların kalitesi, ağır yük taşımacılığına yönelik esnek çözümleri,  güveli taşıma avantajları, operasyonel işlerde hızlı ve kolay hareket edebilme imkanı gibi faktörlüren etkili olduğunu belirtiyor.

K.SLA 6 UZAYABİLİR LOW-BED
QSTE-52 yüksek mukavemetli çelik karışımlı şasi yapısına sahip K.SLA 6, 7 bin 200 milimetreye kadar uzayabilir platformu sayesinde farklı boyutlarda yüklerin taşınmasında büyük esneklik sağlıyor. K.SLA 6, sabit ve serseri dingil dizilişi ile ağır taşımacılık ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor. 17 ton boş ağırlığa ve toplam 88 ton 200 kilogramlık (80 km/hr) teknik taşıma kapasitesine sahip olan K.SLA 6, 1.000 milimetre kademeli uzaması sayesinde toplam 18 bin 300 milimetre platform uzunluğuna ulaşarak ağır taşımacılık alanındaki ihtiyaçları karşılıyor.

kassbohrer-proje-tasimaciligi-1.jpgkassbohrer-proje-tasimaciligi-2.jpgkassbohrer-proje-tasimaciligi-3.jpgkassbohrer-proje-tasimaciligi-4.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.