Karsan’dan Kocaeli’ye 24 Adet Jest+!

Karsan’dan Kocaeli’ye 24 Adet Jest+!

Karsan, yurtdışının yanı sıra yurtiçi teslimatlarına da son sürat devam ediyor. Son olarak Kocaeli Belediyesi’nin toplu taşıma dönüşüm projesine destek veren Karsan, şehre 24 adet Jest+ otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

Geliştirdiği toplu taşıma sistemleriyle şehirlere modern çözümler sunan yerli üretici Karsan, Kocaeli’nin ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında şehre 24 adet Karsan Jest+ otobüs teslimatı gerçekleştirdi. Kuruluşunun 50. yılını geride bırakan ve Bursa’da yer alan  iki fabrikasında toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan’ın ürettiği 24 adet Jest+’nın teslim töreni Otobüs İşletme Garajı’nda gerçekleşti. Törene, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları Doğan Erol ve Dr.Ali Yeşildal, Toplu Taşıma Daire Başkanı Salih Kumbar, Ulaşım Park Genel Müdürü Yasin Özlü, Otobüs İşletme Şube  Müdürü Mehmet Akkaya, Karsan Kamu Satış Müdürü Adem Ali Metin, Karsan Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Şafak Demirel, otobüs şoförleri ve vatandaşlar katıldı.

5.5 ile 6.5 metre uzunluğuna sahip Karsan Jest+ araçlar, 17 oturan, 3 ayakta ve bir engelli yolcu olmak üzere 21 yolcu kapasitesine sahip. Yokuş kalkış desteği ve şerit takip sistemi ile kaza önlemede önemli avantajlar sunan Jest+, engelli kullanımına uygun olacak şekilde alçak tabanlı özelliği ile de ön plana çıkıyor. 

karsan-teslimat-3-001.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.