Karsan’dan Afyon’a 24 Adet Jest!

Karsan’dan Afyon’a 24 Adet Jest!

Karsan, son olarak Afyon Belediyesi’ne 24 adet Jest minibüs teslimatı gerçekleştirerek şehirlere modern çözümler sunan anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi.

Kuruluşunun 50. yılını geride bırakan Karsan, Afyon Belediyesi’yle 24 adet Jest için yeni bir anlaşma imzaladı. Araç teslim törenine Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, Karsan Satış Müdürü Kaan Erkırtay, Afyon Belediye Başkan Vekili Trafik Komisyonu Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Afsu Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Satılmış ve Afyon Belediyesi yetkilileri katıldı.

muzaffer-arpacioglu.jpgBursa’da yer alan iki fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan’ın, ‘Sınırsız Ulaştırma Çözümleri’ vizyonuyla hareket ettiğini belirten Muzaffer Arpacıoğlu, “Yerleşim yerlerinin nüfusuna ve coğrafi yapısına entegre, inovatif, sürdürülebilir, kişiselleştirilmiş ve geniş kapsamlı çözümler üretiyoruz. Karsan olarak 6 metreden 18 metreye kadar, kent içi toplu taşımada kullanılabilecek, alçak tabanlı engelli erişimine uygun araçları üretebilen tek firmayız. Modern bir tasarıma, alçak tabanlı ve engelli yolcu erişimine sahip, düşük yakıt tüketimi ve düşük bakım maliyetleriyle dikkat  çeken Jest minibüslerimizi Afyon halkının kullanımına sunduğumuz için sevinçliyiz” değerlendirmesini yaptı.  

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.