Kardex Remstar'da önemli atama

Kardex Remstar'da önemli atama

Kardex Remstar'da Orta Avrupa Bölge Satış Direktörlüğü görevini devralan Lacher, Türkiye’nin dışında Almanya, İsviçre, Avusturya, Macaristan’ın yönetiminden sorumlu olacak.

Kardex Remstar Orta Avrupa Bölge Satış Direktörlüğü görevini devralan Gerard Lacher Operasyon ve danışmanlık alanındaki uzmanlığıyla dikkat çekiyor. 

Lacher Kardex Remstar’daki görevinden önce Hamburg merkezli Still firmasının iç lojistik sistemlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu.  Kardex Remstar’ın Türkiye’nin de içinde yer aldığı bölgenin sorumluluğunu üstlenen Lacher şirketin önümüzdeki dönemdeki pozisyonu ve yönetimiyle ilgili de şu açıklamalarda bulundu:“ Kardex Remstar ürün tedarikçisi olmaktan anahtar teslim çözümler üreten bir şirkete dönüşüyor. Bu süreci bir sonraki adıma taşıma aşamasında aktif bir rol alacağımdan ötürü sabırsızlanıyorum. Bu amaçla, danışmanlık tecrübemizi daha da genişletmeye ve müşterilerimiz için geleceğe şimdiden hazır oldukları bütünleşik çözümler üretmeye devam edeceğiz.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.