Kardex Remstar, sağlık sektörünün yüzünü güldürüyor

Kardex Remstar, sağlık sektörünün yüzünü güldürüyor

Kardex Remstar, verimliliği artıran ve iş yükünü hafifleten depolama çözümleriyle sağlık sektörüne de nefes aldırıyor.

tomatik depolama ve geri alma sistemlerinin dünyadaki lider üreticisi Kardex Remstar, hizmet endüstrisinin büyük bir kısmını oluşturan sağlık sektörünün de kurtarıcı tercihi oluyor. Kardex Remstar, depolama çözümleri ile sağlık sektörüne zamandan tasarruf, artan verimlilik, sıfır hata payı ve alan tasarrufu ile modern çalışma koşulları sunuyor.

Kardex Remstar’ın ürettiği otomatik depolama makinaları yüzde 85’e varan alan ve yüzde 60’a varan işgücü tasarrufu sağlıyor. Özellikle sanayi bölgeleri, üretim sahalarındaki ve şehir içi depolardaki alan sıkıntıları düşünüldüğünde, mevcut alanının maksimum düzeyde kullanılmasıyla büyük avantajlar sağlamak mümkün oluyor. Nakliye, envanter, depolama, malzeme idaresi, ambalajlama gibi bilgilerin birleştirilmesini kapsayan lojistik birimleri de bu avantajlardan faydalanabiliyor. Kardex Remstar çözümlerine yapılan yatırımlar ise ortalama 12 ila 36 ay arasında geri dönüyor. 

Kardex Remtar sağlık sektörüne ne vaad ediyor?

Kardex Remstar, sağlık sektörünün kapsadığı ilaç/kozmetik üretim, hastane lojistiği ve ecza depoları/dağıtım kanalları gibi tüm alanlarda üst düzey depolama imkanları sunuyor. Farmakolojik ürünlerin üretimi, hijyen ve süreç güvenilirliği bakımından en üst düzey standartları gerektiriyor. Bu standartların özellikle depolama koşulları için uygulanması gerekiyor. Teknik özellikler açısından değerlendirildiğinde; Kardex Remstar, dinamik depolama sistemleriyle ham maddeleri, malzemeleri veya bitmiş ürünleri, tozdan arınmış, +60C ila -25C arasında değişen ısı kontrollü, nem kontrollü (yüzde 5’e kadar düşürülmüş), soğutulmuş veya temiz oda ortamlarında depolanabiliyor. Ayrıca tehlikeli ürünler sınıfına giren malzemeleri, yangın ve patlamaya karşı korumalı olarak da bu ünitelerde saklamak mümkün.

VERİMLİLİĞİ ÜST SEVİYEYE TAŞIYOR

Hastane lojistiği ve ilaç dağıtım kanallarında ürün gamının oldukça geniş olması, tüm süreci zorlaştırabiliyor. Kardex Remstar’ın sunduğu çözümler, bu süreçleri hem kolaylaştırıyor hem de verimliliği en üst seviyeye taşıyor. Kardex Remstar, ara yüzleri ve yazılım seçenekleriyle, anlık mükemmel  stok yönetimi sağlayarak, stoğu azalan ürünleri kolaylıkla tespit edebiliyor. Bunun yanı sıra, tüm birimler veya dağıtılacak yerler için gerekli olan malzemelerin ayrı ayrı toplanması yerine, yığın şeklinde toplu olarak toplanmasını sağlayabiliyor. Sunduğu yoğun alan tasarrufu sayesinde , şirketler daha fazla sayılarla toplu satın alma yaparak maliyetlerini düşürebiliyor ve depolama, dağıtım ve stok yönetimini kapsayan tüm süreç neredeyse sıfır hatayla yönetilebiliyor.  Bunların sonucunda, pozitif bir etki olarak açığa çıkan zaman ve işgücünü ise farklı alanlarda değerlendirmek mümkün oluyor.

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.